Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
marciaa wrote:jasne, zapraszamy
powiedz coś więcej o sobie
Mam na imię Jagoda, 24 lata. W sierpniu minie nam 3 rocznica ślubu Starania od paźdźiernika 2015... Póki co bez rezultatów Ja od 4 lat na tarczycę się leczę (niedoczynność) , w styczniu w szpitalu wykazano, że mam prawy jajnik policystyczny, no i dodatkowo mam wrodzoną wadę budowy macicy ... Niby nie stoi to na przeszkodzie w zajściu w ciążę, ale obawy zawsze są jakieś ... Obecnie jestem przy stymulacji CLO, po raz drugi- niestety za pierwszym razem nie wyszło ... Teraz pozostało tylko czekać na kolejne testowanie... Boję się jak nie wiem, w pt. muszę iść na bete, ponieważ w sobotę rano wyjeżdżamy na wakacje i chce mieć to już za sobą, a nie żebym rozmyślała czy może teraz się udało czy nie ... To chyba tyle
Jejuu... ile was tu jest dziewczyn nastawionych pozytywnie, ja tak jakoś nie umiem
Wg lipiec to jest wysyp ciąż ;DD ;* super !
Życzę sobie i innym, aby wkońcu zobaczyły wymarzone dwie kreseczki:)
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kasieniaczek wrote:Powtórzyłam dziś betę i przed chwilą odebrałam wynik 778,8. W przeciągu 96 godzin wzrosła z 79,2 do takiego poziomu. Według kalkulatorów o 883,3%, a średni dwudniowy wzrost o 213% i niby pokazuje mi, że to górna granica normy. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej, czy to nie za duży wzrost?
Zbadałam też progesteron - 16,1 ng/ml w 4t1d. Niby norma od 9-47 do 12 tygodnia, ale gdzie indziej znalazłam, ze powinien być na min. poziomie 16,4.
Może to bliźniaki będą hm?;DDD
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Roza86 wrote:Kasieniaczek, jeszcze raz gratuluję!!! Mega pozytywna jesteś! A jak czytałam o Twojej becie to sama się poryczałam! Dziwię się, że wytrzymałaś aż do wyjścia! hihi... A jak objawy? Są jakieś czy jeszcze nie?
Dzięki Roza Ż objawów to posmak dziwny po jedzeniu dziś zamienił się w całodzienną zgage i piersi, a w zasadzie skutki mnie bolą strasznie. No ale mam urlop, więc chodzę bez stanika i jest ok
Jaguś jeśli chodzi o ciążę blizniaczą, to jest taka szansa. U mnie w rodzinie bliźniaki jednojajowe co 2 pokolenie. Podobno to nie jest dziedziczne, no ale w rodzinie występuje. U M za to bliźniaki dwujajowe co 3 i zgadnij akurat na kogo wypada? W poprzednim cyklu miałam prawdopodobieństwo owulacji z 2 jajników jednocześnie. W sumie to z tyłu głowy z małżem mamy, że mogą być bliźniaki. Okaże się przy USG. Powiem Wam, że dziś mnie jakiś wewnętrzny spokój ogarnął i wiem, że wszystko będzie dobrzeNatalek, Morwa, Jaguś_7810, Impresja, Roza86, Marmurkowa, AJA_S lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:wow! Kolejne wisienki! Co wchodzę na forum to jakaś nowa dojrzewa Gratuluję wszystkim
Mona_M, Roza86 lubią tę wiadomość
-
Jaguś_7810 wrote:
Jejuu... ile was tu jest dziewczyn nastawionych pozytywnie, ja tak jakoś nie umiem
Przy nas nauczysz się pozytywnego myślenia pewne przysłowie brzmi... "weszłaś między wrony to kraczesz jak one" wejdzie Ci to w krew szybciej niż myślisz
Zresztą niedługo będziesz w ciąży ,więc pozostanie Ci tylko pozytywne nastawienie
Jaguś_7810, Mona_M, AJA_S lubią tę wiadomość
-
marciaa wrote:Jaguś, to widzę że brałaś ślub w tym samym wieku co ja
bo mam 23 lata i 2 lata po ślubie jutro mija
wierzę, że i Ty zobaczysz na teście 2 kreseczki [/QUOTE
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala to już tyle trwa ..
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Morwa wrote:Witaj:*
Przy nas nauczysz się pozytywnego myślenia pewne przysłowie brzmi... "weszłaś między wrony to kraczesz jak one" wejdzie Ci to w krew szybciej niż myślisz
Zresztą niedługo będziesz w ciąży ,więc pozostanie Ci tylko pozytywne nastawienie
Melduje,że od dziś zmienian nastawienie hahaha;DMorwa lubi tę wiadomość
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kasieniaczek wrote:Dzięki Roza Ż objawów to posmak dziwny po jedzeniu dziś zamienił się w całodzienną zgage i piersi, a w zasadzie skutki mnie bolą strasznie. No ale mam urlop, więc chodzę bez stanika i jest ok
Jaguś jeśli chodzi o ciążę blizniaczą, to jest taka szansa. U mnie w rodzinie bliźniaki jednojajowe co 2 pokolenie. Podobno to nie jest dziedziczne, no ale w rodzinie występuje. U M za to bliźniaki dwujajowe co 3 i zgadnij akurat na kogo wypada? W poprzednim cyklu miałam prawdopodobieństwo owulacji z 2 jajników jednocześnie. W sumie to z tyłu głowy z małżem mamy, że mogą być bliźniaki. Okaże się przy USG. Powiem Wam, że dziś mnie jakiś wewnętrzny spokój ogarnął i wiem, że wszystko będzie dobrze
To trzymam kciuki :*:> daj znać jak po wizycie:>
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
kasieniaczek wrote:Dzięki Roza Ż objawów to posmak dziwny po jedzeniu dziś zamienił się w całodzienną zgage i piersi, a w zasadzie skutki mnie bolą strasznie. No ale mam urlop, więc chodzę bez stanika i jest ok
Jaguś jeśli chodzi o ciążę blizniaczą, to jest taka szansa. U mnie w rodzinie bliźniaki jednojajowe co 2 pokolenie. Podobno to nie jest dziedziczne, no ale w rodzinie występuje. U M za to bliźniaki dwujajowe co 3 i zgadnij akurat na kogo wypada? W poprzednim cyklu miałam prawdopodobieństwo owulacji z 2 jajników jednocześnie. W sumie to z tyłu głowy z małżem mamy, że mogą być bliźniaki. Okaże się przy USG. Powiem Wam, że dziś mnie jakiś wewnętrzny spokój ogarnął i wiem, że wszystko będzie dobrzeMorwa, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
Na pierwszej stronie juz tyle wisienek ze powiem wam chetnie na nia wchodze i tak sobie oczy napawam radosciaDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny