Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasieniaczek wrote:Powtórzyłam dziś betę i przed chwilą odebrałam wynik 778,8. W przeciągu 96 godzin wzrosła z 79,2 do takiego poziomu. Według kalkulatorów o 883,3%, a średni dwudniowy wzrost o 213% i niby pokazuje mi, że to górna granica normy. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej, czy to nie za duży wzrost?
Zbadałam też progesteron - 16,1 ng/ml w 4t1d. Niby norma od 9-47 do 12 tygodnia, ale gdzie indziej znalazłam, ze powinien być na min. poziomie 16,4.
Ciesz sie ze Ci tak ładnie rośnie beta! gratulacje!! -
kie gratki kasieniaczek, a jak masz jakieś wątpliwości co do wyników to dzwoń do swojego gina i niech powie z fachowej strony czy wszystko ok;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Morwa wrote:Kasieniaczek piękny przyrost bety
Też chcę taki! no ale najpierw trzeba mieć w ogóle pozytywną betę, a to już nie takie proste
Morwa i ty się doczekasz. Wszystkim tu się wcześniej lub później uda. Mam wiele znajomych za przykład. Starali się długo i bardzo krętą, wyboistą drogą podążali do celu, ale udało się i WSZYSTKIM się udało zostać rodzicami zdrowych dzieciaków. Niektórzy bliźniąt, inni zaliczyli "wpadkę" i oczekują 3 dziecka przy czym dwoje starszych z In Vitro. To na swój sposób jest pocieszające. W tym szczęśliwym cyklu byłam przekonana, ze zobaczę wynik 0,1 i wcale nie chciało mi się po niego iść do laboratorium. Nawet prowadziłam w myślach rozmowę, że nie mogę się załamać i obmyślałam jakie piwo kupić na wieczór i jak przekazać M, ze znowu się nie udało. Gdy zobaczyłam wynik, doznałam szoku i udało mi się bez ryku wyjść z budynku, a potem się poryczałam, jak głupia Wierzę, że wszystkie tu się doczekają i kibicuje Wam bardzo. Możecie mnie sobie wyobrazić z pomponami przy łóżku kibicującą przy staraniach, jeśli to pomożeojejku, farmaceutka77, Morwa, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dziś test na +,jutro beta i progesteron.
cud naturalny cudMadziulla, ktosiowa, anuschka, Magda87, ZakreconaŻona, Morwa, Milka1991, AJA_S, Mona_M, Kjopa3, jatoszka lubią tę wiadomość
08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
nick nieaktualny