Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Morwa!
Gosia89!
Meldowac jak testowanie czekamy na wiesci -
kate55 wrote:Niestety u mnie znowu ciąża pozamaciczna, leżę od wczoraj w szpitalu
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:U mnie biel testu aż biła po oczach. Także czekam na @ i zachodzę w sierpniu.
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Razem ze mną ! Trzymaj koniecznie miejsce dla mnie Maj na poród jest znacznie fajniejszy niż Kwiecień , co nie ? Tak przedłużona majówka to jest to co misie lubią najbardziej
-
Kochane moje udało się. Dziś byłam na becie wynik 1444,96. Mam problem z odczytaniem tyg ciąży bo nie podali normy. Czy to 5 tydz ciąży ? [Pomóżcie dziewczyny
Morwa, Madziulla, ktosiowa, ojejku, bobas2015, Demsik, Milka1991, Kjopa3, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaga7735 wrote:Kochane moje udało się. Dziś byłam na becie wynik 1444,96. Mam problem z odczytaniem tyg ciąży bo nie podali normy. Czy to 5 tydz ciąży ? [Pomóżcie dziewczyny
który to Twoj dzien cyklu?? piekna beta!!
nie widze Cie na liscie do testowania chyba sie nie zapisywalas
Gratulacje!! -
Kate, przykro mi...
Daga, gratuluję!
kasieniaczek wrote:Proszę Cię. Chyba bym nie przeżyła
Wyliczenia są proste: od ciebie zrobią się bliźniaki jednojajowe a od twojego męża dodatkowy brzdąc...
Nie potrafię tego wytłumaczyć ale mam tak w pracy: kolega z pracy ma brata bliźniaka (chyba jednojajowego) a ten brat ma Trojaczki: trzy dziewczyny! i w tej trójce jest 2+1 (jednojajowe bliźniaczki plus trzecia jakby dwujajowa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:43
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ja olałam dzisiejsze testowanie :p szkoda testu Poce się jak świnia , a to u mnie objaw zbliżającej się @, no i do tego temperatura spada ale dobrze jest mam jeszcze dwa miechy na starania :p albo jeden, także mam czas by się teraz pożądanie nastraszyć i zajść
Normalnie śmieje się do ekranu od laptopa "Pocę się jak świnia" hahaha To to koleżanko masz podejście pozadrościć
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
ktosiowa wrote:Wyliczenia są proste: od ciebie zrobią się bliźniaki jednojajowe a od twojego męża dodatkowy brzdąc...
Nie potrafię tego wytłumaczyć ale mam tak w pracy: kolega z pracy ma brata bliźniaka (chyba jednojajowego) a ten brat ma Trojaczki: trzy dziewczyny! i w tej trójce jest 2+1 (jednojajowe bliźniaczki plus trzecia jakby dwujajowa)
O matko, jaka kumulacja! Okaże się za niedługo
Umówiłam się dziś na wizytę na 1 sierpnia do lekarza na NFZ, bo okazało się, ze mój lekarz z Lux Medu ma urlop do 22 sierpnia, więc za długo, jak dla mnie, a i kilku prywatnych z polecenia też się urlopuje. Na NFZ idzie się najpierw na wizytę, a potem dopiero jak się ma skierowanie można umówić się na USG, termin oczekiwania na USG ok. 1 tygodnia. Dlatego też wzięłam wizytę na 1 sierpnia od razu zapytam się o ten progesteron, a jak dostane skierowanie to się umówię ok. 10 sierpnia na USG, powinno być już coś widać. Do swojego gina prywatnie pójdę po urlopie i mam nadzieję, że już spokojniejsza. Taki mam plan. Ogólnie dzwoniłam dziś po przychodniach NFZ w moim mieście i wszędzie to samo - USG tylko po skierowaniu i na pewno nie na jednej wizycie. Paranoja jakaś, chyba mocno chcą wyrobić limity wizyt. Jak chodziłam na NFZ w moim mieście zamieszkania, to takiego czegoś nie było, ale miałam tam ludzkiego lekarza, z super podejściem do pacjentki. Drugiego takiego nie znalazłam niestety, nawet prywatnie. -
Daga7735 wrote:Kochane moje udało się. Dziś byłam na becie wynik 1444,96. Mam problem z odczytaniem tyg ciąży bo nie podali normy. Czy to 5 tydz ciąży ? [Pomóżcie dziewczyny
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Trosze mnie uspokoiłyście Poprzednia ciąż poroniłam właśnie ze względu na duuzy przyrost gonadotropiny i było podejrzenie o zaśniad.
To moj pierwszy cykl po 5mcach i się udało. GIn 2 sierpnia jeszcze pech bo idę do innego bo mój na urlopie. Czy muszę zakładać u niego książeczkę ciąży czy poprostu powiedziec o co chodzi ze nie bede u niego prowadzić ciąży tylko przyszłam na kontrol bo sie boje i przedstawie mu sytuacje ??