Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natalek wrote:Morwa dzięki za zaproszenie. Chetnie bym skorzystała ale liczę na dodatni test w sobotę a przeciez w ciąży pić nie będę
AJA_S, Natalek, Omon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ktosiowa wrote:Myślę, że mogę wziąć na siebie picie za was na kolejne kilka lat, więc w razie potrzeby walcie jak w dym.
http://i170.photobucket.com/albums/u277/tigresseblanca/email%20gifs/guy_getting_kicked_in_the_butt_l-1.gif
Nie jestem taka w tyle z informacjami, więc coś mi się o ucho obiło o waszych wynikach. Jak dla mnie one nic nie zmieniają, a na pewno nie wykluczają możliwości poczęcia. Więc otrząśnij się ze złych myśli i cyc do przodu wiesz ,że jestem Twoja chirliderką i nie poddam się dopóki nie zobaczę zielonego kropka u Ciebie na wykresie Będzie to wcześniej niż myślisz ! Przygarnij kropka , nie bądź samolubna. Zobacz jak kropek płacze, bo chce do Ciebie na wykres. Toż tp będzie córcia jak się patrzy ! Także rusz dupkę i rozkładaj nogi z przyjemnością
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 10:35
Paulette, AJA_S, Milka1991, borsuk, Natalek, Omon, pepsunieczka, kasieniaczek, BitterSweetSymphony lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:Morwa to jest jakis znak bo Ty masz ur za 4 dni a mimo iz sie wpisalam na 4 lipca na testowanie to chce pierwszy test wlasnie za 4 dni zrobic.
Kuzwa no musza byc 2 kreski....Madziulla, Natalek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa piję z Tobą a że 4 mam urodziny kuzyna i siostry to piję dalej z nimi a potem pikolo z młodym na 4 latka No i 12 albo 14 test
Morwa lubi tę wiadomość
-
AJA_S wrote:Morwa rozwalasz system
AJA_S lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Morwa piję z Tobą a że 4 mam urodziny kuzyna i siostry to piję dalej z nimi a potem pikolo z młodym na 4 latka No i 12 albo 14 test
AJA_S, potforzasta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa ale jedną kreskę też można opić przecież nie?? a 10 lipca 6 rocznica to 6 razy trzeba opijać tydzień później rocznica siostry ślubu no nic tylko siąść i pić w lipcu
-
Ja mam taki bogaty styczeń, kwiecień, lipiec i wrzesień
Morwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:No to tak . Wątek nazywa się Lipcowym wisienki, z wiśni jest wino ,więc wszystko się zgadza może być też sok dla tych co wysikają 2 kreski na teście ciążowym innych wymówek do nie picia/nie uczęszczania na imprezy nie przyjmujemy
Madziulla, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny