Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:ja mam 2 sierpnia urodziny
Dołączam do Waszego zacnego grona i proszę Madziullku o wpisanie wstępnie na 30 lipca. Skoczę sobie z rana betkę strzelić, a co!ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald_m wrote:No to niestety, będziesz musiała uczcić je wiśniowym soczkiem, co by fasolka dowitaminizować, a % nie faszerować
Dołączam do Waszego zacnego grona i proszę Madziullku o wpisanie wstępnie na 30 lipca. Skoczę sobie z rana betkę strzelić, a co!
Witaj emerald :)tak myslisz? wiezysz ze u mnie II krechy beda? juz Cie zapisuje -
Madziulla wrote:Witaj emerald :)tak myslisz? wiezysz ze u mnie II krechy beda? juz Cie zapisuje
Madziulla lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia_ wrote:o widze, że jakaś impreza tu
tego nam trzeba opić się po prostu
od razu wszystkie zaciążymy
w sumie najlepsze po %ZakreconaŻona, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Ładny masz wykres a co do procentów to u mnie każda ciąża z nich była bez alko mój organizm się buntuje i nie chce zaskoczyć :p podchodzi to pod alkoholizm także wbijaj śmiało na imprę , będzie fajnie
Po prostu % rozluźniają całe ciało, macica się tak nie stawia wtedy pyk i zagnieżdżenie haha
-
nick nieaktualnywitam, nie wytrzymalam do 1 lipca i dzis siknelam na test... no i dziwne bo ja cos tam widze ale nie w tym miejscu co powinno byc ;( taki cien cienia sie pojawil ale za blisko kreski testowej...
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/DfzqF8tdtIvYWd93ZccN4DLftm00LD
czy Wy tez widzicie ten dziwny cien cienia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 16:40
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, pytanie do tych które używają testów owulacyjnych z allegro
Czy ta druga kreska wychodzi wam zawsze? bo robię 4 dzień z rzędu. 1 i 2 była jaśniejsza jak kontrolna, a wczoraj i dziś nie ma w ogóle. A po przednie cykle zawsze ładnie cieniała i jak były jednakowe to już nie sprawdzałam, a tu ciekawostka w tym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia89 wrote:witam, nie wytrzymalam do 1 lipca i dzis siknelam na test... no i dziwne bo ja cos tam widze ale nie w tym miejscu co powinno byc ;( taki cien cienia sie pojawil ale za blisko kreski testowej...
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/DfzqF8tdtIvYWd93ZccN4DLftm00LD
czy Wy tez widzicie ten dziwny cien cienia?
Moja rada! Wyrzuć ten test i kolejny zrób 1-go tak jak miało być :* -
nick nieaktualny
-
To i ja zapraszam do mnie na imprezę. 8 lipca świętuję moje pierwsze urodziny z trójką na początku Wina domowej roboty nie mam, ale obiecuje wino z marketu i duuuuże ciacho. Madziulla dla Ciebie (i mam nadzieję, ze dla mnie również) będzie lemoniada
Gosia89 rzeczywiście dziwna ta kreseczka. Proponowałabym powtórzyć.
Misiowa Mama ja używam tych testów. Jeszcze mi się nie zdarzyło nie zobaczy drugiej kreski. Zawsze jest chociaż czasem bardzo blada. Może testy były gdzieś na słońcu i coś się w nich popsuło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 17:15
AJA_S lubi tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.