Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:A masz takie dlugie cykle ze sie nie zalapiesz? bo widzialam u Ciebie ze 28-30 dc wychodzi Ci 20 ktoregos lipca.
No teoretycznie tak, ale nie łapie się w lipcu z przyczyn niezależnych ode mnie- czyli braku tego co ma spłodzić potomka w dni płodne -
nick nieaktualny
-
misia_ wrote:Przez 6 lat chodziłas do jednego gin? Kurcze strasznie długo się staracie ale będzie dobrze. Musi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć , w Tą sobotę mam urodziny i będę polewać wino, która chętna by się ze mną napić w sobotę ? Ręce w górę :p
Przyniosę też dobre ciacho, a wy naszykujcie dobrą muzę trzeba dobrze rozpocząć ten piękny miesiąc -> ostatni miesiąc imprez
P.s ja osobiście proponuję już w piątek zacząć polewać wino, toż to przecież nasze ostatnie w późniejszych miesiącach już tylko podglądanie dzieciaczków na usg a po 9 miesiącach będziemy polewać mleko z cyców :pMadziulla, AJA_S, ktosiowa, potforzasta, Omon, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cześć , w Tą sobotę mam urodziny i będę polewać wino, która chętna by się ze mną napić w sobotę ? Ręce w górę :p
Przyniosę też dobre ciacho, a wy naszykujcie dobrą muzę trzeba dobrze rozpocząć ten piękny miesiąc -> ostatni miesiąc imprez
P.s ja osobiście proponuję już w piątek zacząć polewać wino, toż to przecież nasze ostatnie w późniejszych miesiącach już tylko podglądanie dzieciaczków na usg a po 9 miesiącach będziemy polewać mleko z cyców :p
Morwa padłam przyrzekam
jak nie bedzie 2 kresek na tescie u mnie to bede polewac z Toba -
nick nieaktualny