Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Zero prawidłowych plemników .
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Tak myślałam że o to chodzi. Nie wiem co już macie przebadane ale nasienie jest kapryśne. Wystarczy infekcja i wyniki wychodzą chujowe. Popytaj dziewczyny z wątku z męskim czynnikiem.
Obstawiam, że to jest ten problem, bo to nasz 22 cykl starań, u mnie na razie badania ok, przebadam się bardziej jak naprawimy nasienie.
Edycja: ale podcięte skrzydła mam. Podejrzewałam, że mogą być słabe wyniki nasienia, ale ZERA prawidłowych plemników się nie spodziewałam.... Popłakałabym sobie, ale na razie nie ma jak... Pewnie jak będę u siebie to wybuchnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 10:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Część dziewczyny! Proszę dopisać mnie na 25 lipca. Termin @ pewnie będzie na 26, ale mamy imprezę akurat, to testuje dzień wcześniej z Martą
Mąż pytał jaki prezent urodzinowy bym chciała, to mu powiedziałam, że dwie grube kreski na teście ciążowym Miałam nadzieję zobaczyć je dziś, ale w lipcu też się w sumie będzie liczyć :p Datę potwierdze dokładniej po owulacji -
nick nieaktualnyOmon wrote:Paulette i jak sytuacja?
-
Chciałam się dopisać jeśli można poproszę na 14 lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka lista uzupełniona nie było mnie od wczoraj bo wiadomo mecze euro a dziś leczyłam kaca po wczorajszym picu... przesadziłam ale mam nadzieje ze już nie będę mogla pic
% się polaly wiadomo za naszych piłkarzy ale tez za nasze testowanie no i za groszka Paulette!
Miłego wieczoru dziewczynyAJA_S, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:A mnie mocno kłuje prawy jajnik... Zaczynam się martwić czy przypadkiem bezowulacyjny cykl... Tak już się poradziłam wujka Google i się zmartwiłam
Nie czytaj wuja google za dużo...co ma być to będzie. Ty jesteś z tego co widze pod koniec cyklu i jajnik może Cie bolec i na @ i na ciaze. wiec glowa do gory! Trzymam kciuki żeby to jednak był pierwszy objaw ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2016, 23:11