Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Szkoda ,że nie ma żadnej opinii o tym ,że pomógł komuś zajść. Wszystkie opinie ma o prowadzeniu ciąży. Mam nadzieję ,ze nie nastawia się tylko na ciężarne i podejmie się pracy nad trudnym przypadkiem. Przepisuje on jakieś leki , daje skierowania ? Czy ciężko cokolwiek wyłudzić od tego pana ?
Moja średnia długo się starała o pierwszą i dawał na wyniki i brała jakieś tabletki. Mnie uspokajał i prosił bym odpuściła i zalecił Miovarian;) Jest naprawdę uroczy w swoim optymiźmie położna też do rany przyłóż17.11.17-poronienie całkowite -
AJA miałyśmy razem testować i razem zobaczyć 2 krechy. I dupa... U mnie też negatyw. Temperatura leci na łeb na szyję. Okres to kwestia godzin może dnia...
Ja przy moich krótkich cyklach łapię się jeszcze na koniec lipca.
Potestujemy razem? Tym razem z pozytywnym zakończeniem.AJA_S lubi tę wiadomość
-
Anuschka,gratuluję! Jak beta?
Borsuk, gratulacje
Pięknie się lipiec zaczyna.
Morwa, a we Wrocławiu bywasz? Testowałaś w nim może jakiegoś gina? Polecasz?
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Anuschka,gratuluję! Jak beta?
Borsuk, gratulacje
Pięknie się lipiec zaczyna.
Morwa, a we Wrocławiu bywasz? Testowałaś w nim może jakiegoś gina? Polecasz? -
Natalek wrote:AJA miałyśmy razem testować i razem zobaczyć 2 krechy. I dupa... U mnie też negatyw. Temperatura leci na łeb na szyję. Okres to kwestia godzin może dnia...
Ja przy moich krótkich cyklach łapię się jeszcze na koniec lipca.
Potestujemy razem? Tym razem z pozytywnym zakończeniem.
Miałam Wielką nadzieję, że choć Tobie się uda... No przecież do siebie wezwałam @ !17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:Witajcie, jak to możliwe, że Morwa i justysia 90 już dostały @ a testowac miały pod koniec lipca?
gratuluje anuschka i borsuk -
AJA_S wrote:Morwa wczoraj wypiłam 2 piwa i myślałam, że łeb mi pęknie to ja dziś drineczka z truskawkowej Soplicy
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:We Wrocławiu bywam , ale ginów tam nie sprawdzałam. Sprawdzam tych , do których w miejscu "obecnego" położenia/zamieszkania będę w stanie szybko dojechać. Jak mieszkałam w Legnicy to sprawdzałam wszystkich z Legnicy i okolic np Lubin. Mieszkając w Głogowie sprawdzałam tak samo, Głogów i np Polkowice. Mam też obcykaną Złotoryję , a teraz zamierzam się na Jelenią Górę i okolice z tych co sprawdziłam lubię tylko trzech, reszta nie jest warta świeczki i szkoda na nich czasu i pieniędzy.
Też testuję 30 lipca. Pod tą datą jest nas już kilka. Będzie tłoczno od wisienekMorwa, AJA_S lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Z piciem obejdę się smakiem, ale muszę się dobrze prowadzić żeby tym razem się udało. A chodzi za mną dżin z tonikiem,lodem,listkiem mięty i plasterkiem cytryny21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;