X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe Wisienki 2016
Odpowiedz

Lipcowe Wisienki 2016

Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Szkoda ,że nie ma żadnej opinii o tym ,że pomógł komuś zajść. Wszystkie opinie ma o prowadzeniu ciąży. Mam nadzieję ,ze nie nastawia się tylko na ciężarne i podejmie się pracy nad trudnym przypadkiem. Przepisuje on jakieś leki , daje skierowania ? Czy ciężko cokolwiek wyłudzić od tego pana ?

Moja średnia długo się starała o pierwszą i dawał na wyniki i brała jakieś tabletki. Mnie uspokajał i prosił bym odpuściła i zalecił Miovarian;) Jest naprawdę uroczy w swoim optymiźmie położna też do rany przyłóż :)

17.11.17-poronienie całkowite
  • Natalek Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA miałyśmy razem testować i razem zobaczyć 2 krechy. I dupa... U mnie też negatyw. Temperatura leci na łeb na szyję. Okres to kwestia godzin może dnia...
    Ja przy moich krótkich cyklach łapię się jeszcze na koniec lipca.
    Potestujemy razem? Tym razem z pozytywnym zakończeniem. :)

AJA_S lubi tę wiadomość

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuschka,gratuluję! Jak beta?
    Borsuk, gratulacje :)
    Pięknie się lipiec zaczyna.

Morwa, a we Wrocławiu bywasz? Testowałaś w nim może jakiegoś gina? Polecasz?

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    Anuschka,gratuluję! Jak beta?
    Borsuk, gratulacje :)
    Pięknie się lipiec zaczyna.

Morwa, a we Wrocławiu bywasz? Testowałaś w nim może jakiegoś gina? Polecasz?
    We Wrocławiu bywam , ale ginów tam nie sprawdzałam. Sprawdzam tych , do których w miejscu "obecnego" położenia/zamieszkania będę w stanie szybko dojechać. Jak mieszkałam w Legnicy to sprawdzałam wszystkich z Legnicy i okolic np Lubin. Mieszkając w Głogowie sprawdzałam tak samo, Głogów i np Polkowice. Mam też obcykaną Złotoryję , a teraz zamierzam się na Jelenią Górę i okolice ;) z tych co sprawdziłam lubię tylko trzech, reszta nie jest warta świeczki i szkoda na nich czasu i pieniędzy.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorola31 dzięki za info :* zacznę swoją przygodę od tego pana :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalek wrote:
    AJA miałyśmy razem testować i razem zobaczyć 2 krechy. I dupa... U mnie też negatyw. Temperatura leci na łeb na szyję. Okres to kwestia godzin może dnia...
    Ja przy moich krótkich cyklach łapię się jeszcze na koniec lipca.
    Potestujemy razem? Tym razem z pozytywnym zakończeniem. :)
    30 lipca mi wypada, a Tobie?
    Miałam Wielką nadzieję, że choć Tobie się uda... No przecież do siebie wezwałam @ !

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Miałam Wielką nadzieję, że choć Tobie się uda... No przecież do siebie wezwałam @ !

Czyli rozumiem wpisac Cie na drugie testowanie? ;D

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :* Nie poddam się tak łatwo :)

Morwa, borsuk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Tak :* Nie poddam się tak łatwo :)

i to mi sie podoba! :) <3

AJA_S lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam przypomnieć ,że mamy piąteczek i nasz

0160c3b37badc9de7c8c1cb7d5e1733c.jpg

Co dzisiaj pijemy ??

Madziulla, AJA_S, Fipsik lubią tę wiadomość

• Natalek Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    No to znów razem walczymy!

To znaczy że Fipsik ma być w ciąży!

AJA_S, Fipsik lubią tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wczoraj wypiłam 2 piwa i myślałam, że łeb mi pęknie to ja dziś drineczka z truskawkowej Soplicy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, jak to możliwe, że Morwa i justysia 90 już dostały @ a testowac miały pod koniec lipca?

gratuluje anuschka i borsuk ;)

• Natalek Przyjaciółka

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.s. Ja dzisiaj sie zalewam tequilą i pewno mnie zaleje okres a obecnie zalewa mnie krew w pracy :)

AJA_S lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia89 wrote:
    Witajcie, jak to możliwe, że Morwa i justysia 90 już dostały @ a testowac miały pod koniec lipca?

gratuluje anuschka i borsuk ;)
    No i będę testować pod koniec lipca :) nic się nie zmienia, dlatego na tak późną datę się wpisałam. Na czerwcowym mi się nie udało ( byłam zapisana tez pod koniec Czerwca) , dlatego przeszłam na Lipiec

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJA_S wrote:
    Morwa wczoraj wypiłam 2 piwa i myślałam, że łeb mi pęknie to ja dziś drineczka z truskawkowej Soplicy :)
    piłabym :D ja takie dobroci to dopiero jutro :) całe rodzeństwo się zbiera ze swoimi połówkami ;) więc będzie grubo, a dzisiaj coś walnę na rozgrzewkę - wino albo piwo , jeszcze się waham ;)

AJA_S lubi tę wiadomość

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    We Wrocławiu bywam , ale ginów tam nie sprawdzałam. Sprawdzam tych , do których w miejscu "obecnego" położenia/zamieszkania będę w stanie szybko dojechać. Jak mieszkałam w Legnicy to sprawdzałam wszystkich z Legnicy i okolic np Lubin. Mieszkając w Głogowie sprawdzałam tak samo, Głogów i np Polkowice. Mam też obcykaną Złotoryję , a teraz zamierzam się na Jelenią Górę i okolice ;) z tych co sprawdziłam lubię tylko trzech, reszta nie jest warta świeczki i szkoda na nich czasu i pieniędzy.
    No właśnie ciężko trafić na dobrego gina. Obecnego mojego zdradzałam wiele razy i wiele razy wracałam. Ideałem nie jest, ale na razie na lepszego nie trafiłam. Dzięki za odpowiedź :)

Też testuję 30 lipca. Pod tą datą jest nas już kilka. Będzie tłoczno od wisienek ;)

Morwa, AJA_S lubią tę wiadomość

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

• emerald_m Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z piciem obejdę się smakiem, ale muszę się dobrze prowadzić żeby tym razem się udało. A chodzi za mną dżin z tonikiem,lodem,listkiem mięty i plasterkiem cytryny <3

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że te co jeszcze się łapią na kolejne testowanie na koniec lipca to nie ma co dopisywać @. Chyba że na początku listy dopiszecie @. Ten koniec miesiąca jeszcze nie przyszedł a tak źlewróżebnie te @ wyglądają

Omon lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka ma jutro imieniny a pojutrze ja urodziny, w dodatku okragłe. Mam nadzieję, że będą dwie kreski, ale nie jedna jutro a druga pojutrze..

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ