Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
emerald_m wrote:Anuschka,gratuluję! Jak beta?
Borsuk, gratulacje
Pięknie się lipiec zaczyna.
Morwa, a we Wrocławiu bywasz? Testowałaś w nim może jakiegoś gina? Polecasz?
Dziś 16dpo beta 820 Idę powtórzyć w poniedziałek, bo w niedziele wszystko zamknięte. Ogromnie się stresuję.AJA_S, pepsunieczka, ktosiowa, Morwa, borsuk, emerald_m lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyFipsik wrote:Myślę, że łatwiej zrobić sikaniec kilka dni przed terminem @ niż zmieniać pracę.
zgadzam sie, sama mam ciezka prace i ciezko znalezc cos lepszego w mojej miejscowosci. tym bardziej ze mam umowe na dluzszy czas i mnie nie zwolnia jak zajde w ciaze. A Ty Fipsik jaka masz umowe? -
nick nieaktualnyFipsik wrote:Myślę, że te co jeszcze się łapią na kolejne testowanie na koniec lipca to nie ma co dopisywać @. Chyba że na początku listy dopiszecie @. Ten koniec miesiąca jeszcze nie przyszedł a tak źlewróżebnie te @ wyglądają
Wykasuje te osoby z początku i po prostu wpisze na koncowke żeby się nie dublowalo tak będzie najlepiejFipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:zgadzam sie, sama mam ciezka prace i ciezko znalezc cos lepszego w mojej miejscowosci. tym bardziej ze mam umowe na dluzszy czas i mnie nie zwolnia jak zajde w ciaze. A Ty Fipsik jaka masz umowe?
Teraz na 3 lata już dostałam, więc po macierzyńskim zdążę machnąć trzeciego bobasa -
Ja tez juz się nie mogę doczekać sikanca Właściwie to pierwszy raz tak było dużo serduszek u nas... bo jak człowiek zmęczony to i ochoty brak Ale jeszcze tak daleko... zwłaszcza, że nawet nie potrafię określić dnia owulacji.Pytanie czy ona wogole występuje ? Test owulacyjny y wyszedł mi pozytywnie 24 dc... a więc jeszcze... myślę, że jeszcze 7-10 dni. A codziennie szukam u siebie jakieś objawy. A wiem,że to za wcześnie10 cs
-
Madziulla wrote:proszę zerknąć na liste czy wszystko ok jak cos zmienić to dawac znac
Morwa sory za małpiszona zakręciłam się
A jeszcze się dubluję Usuń mnie proszę z początku lipca... Jakby nie było @ przyszła w czerwcu17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Kobitki pozwoliłam sobie zerknąć na wykresy Flipsika oraz Bitter...,jak na moje oko za szybko te testy ,najbardziej miarodajne sa w dniu spodziewanej miesiączki lub po tym terminie.
Wiem, wiem, że za szybko, ale nie mogłam się powstrzymać i w sumie jestem zła na siebie. Jutro nie zatestuję choćby nie wiem co.
Czekam na rozwój sytuacji. Temperatura mi wariuje. Góry i doliny. A czy to prawda, że taki nierówny wykres oznacza niedomogę ciałka żółtego??pepsunieczka lubi tę wiadomość
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)