Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem nierozsądna Wg toerii powinno się testować niezależnie od owulacji, tylko ostatniego dnia najdłuższego cyklu od roku. Zapiszcie mnie na koniec lipca, bo potrafiłam mieć cykle 40dniowe.
Misia ja miałam owulację dzień wcześniej niż program zaznaczył. A 11dpo pozytyw z córką był najwidoczniej błędem. -
Morwa wrote:Z Głogowa , przez 5 lat mieszkałam w Legnicy na wynajmie, a teraz wprowadziliśmy się pod Jelenia Górę. Chwilowo u teściów mieszkamy, bo wykańczamy dom ,więc każda kasa potrzebna i nie ma co jej marnować na czynsze a ze względu na naszą firmę i to czym się zajmujemy codziennie jestem w trasie i mam możliwość testowania ginów z całego Dolnego Śląska jesteś gdzieś z okolic ? Masz do polecenia jakiegoś dobrego gina z moich stron ?
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFipsik wrote:Jestem nierozsądna Wg toerii powinno się testować niezależnie od owulacji, tylko ostatniego dnia najdłuższego cyklu od roku. Zapiszcie mnie na koniec lipca, bo potrafiłam mieć cykle 40dniowe.
Misia ja miałam owulację dzień wcześniej niż program zaznaczył. A 11dpo pozytyw z córką był najwidoczniej błędem.
Czyli jak rozumiem mam zapisac Cie na drugie testowanie w ostatnie dni lipca? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj ja nie mam na to szans. Mama parter my piętro, niby osobno ale... Ja jedynaczka no po prostu nie wypada jej zostawić, a charaktery takie same. Teściowie na szczęście 20 km dalej Całe szczęście bo z teściową się nie znosimy. Wnuka widzą 4 razy w roku częściej się naprawdę nie dało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 23:21
-
nick nieaktualny
-
Misiowa współczuję a z treściami... powiem tak im mniej się widzimy tym bardziej kochamy. No z teściową pracuje ale na innej zmianie więc jest ok. Da się żyć... Ale i tak remontu u MNIE w mieszkaniu nie zapomnę im nigdy... za dużo się wtrącali.17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnyFipsik dla mnie możesz testować kiedy chcesz. I tak se teraz myślę testuj kiedy Ty uważasz za stosowne czy jutro czy pojutrze a jak nie będzie wisni (życzę Ci żeby była) to wyedy podasz mi termin końcówki lipca jak się będziesz łapala. To Twoja sprawa kiedy testujesz. Głowa do góry i powodzenia
-
justysia 90 wrote:Ja jetem z Legnicy ☺
emerald_m lubi tę wiadomość