Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane
ale dziś mnie skurcze macicy męczą i wczoraj plamiłam a dziś krew... ale powiem Wam ze psychicznie czuje sie lepiej niż za pierwszym razem. jestem tak zmotywowana do badań i schudnięcia kilku kg ze jestem pełna nadziei, ze szybko nam sie uda. oczywiscie 3 cykle znów odczekam może akurat troche sie podleczymy unormujemy i w październiku/listopadzie startujemy z testowaniem
lubię Was ale nie chce się tam z Wami widzieć więc sikać te dwie kreseczki i nie pisac mi tu o bieli wizira
P.S
Morwa Wszystkiego najlepszego.!!!
gabi544, AJA_S, Natalek, Omon, Morwa, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
Morwa Wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń i dużo pieniążków :*
Paula to co zaczynamy jogę? Też bym wróciła do moich 50kg ale zadowole się 55kg ale 9kg zrzucić to będzie trudno
Przykro mi dziewczyny, oby w kolejnym były dwie kreseczki :*Morwa lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:
Paula to co zaczynamy jogę? Też bym wróciła do moich 50kg ale zadowole się 55kg ale 9kg zrzucić to będzie trudnoAJA_S lubi tę wiadomość
-
Morwuniu Ty nasza kochana Wszystkiego Najlepszego z Okazji urodzin!!! Spełnienia marzeń i zdrówka.
Ja dziś imprezuje z Tobą bo mój P ma też urodziny i jego dwóch kolegów, ja 5 mam imieniny a 6 syn urodziny a 12 imieniny i chrześniak z kuzyna córą urodziny. Więc za każdym razem będę pić też za CiebieAJA_S, Morwa lubią tę wiadomość
-
kjopa3 bo cię do AA komisyjnie zapiszemy;)))
paulette podziwiam Cię za Twoja postawę, jesteś wielka!!!!
tym panom chętnie zajrzałym w spodnie, czy tam cos jesy, czy same sterydy;)))hihi
ja dzis 11dpo nie czuję żadnych objawów ani ciążowych ani miesiączkowych a zawsze były. temp ponad 37.i czekam do poniedziałku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 13:32
AJA_S, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nie mam wazny do 5 tylko jeszcze nie place jak bede chciala moge wykupic ten premium a wy jakie macie abonamenty?bom ciekawa co czego warteDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie ma mnie za co podziwiac. Moze wyrodna matka ze mnie ale nie mam teraz czasu na lzy, co swoje wyplakalam. Teraz pora na prawdziwe starania. Nie chce zmarnowac kolejnych 11 cykli... Tym bardziej ze mam takie dlugie... Licze sie z tym ze moze sie zejsc z uregulowaniem hormonow, moze ktos podejmie sie uregulowania moich cykli. Ale wiem ze warto dzialac i wiem ze warto czekac. Mam wspanialego narzeczonego ktory mnie opieprza jak tylko mu mowie o rozstaniu bo nie chce mu zycia zniszczyc... Ale jest przy mnie. Wspiera mnie . Kocha mnie nawet z mysla ze moge nie dac mu potomstwa. Ale daje mi to sile i motywacje. A na prawde jestem bardzo nastawiona pozytywnie na to ze sie szybko uda
AJA_S lubi tę wiadomość