Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Nie mam wazny do 5 tylko jeszcze nie place jak bede chciala moge wykupic ten premium a wy jakie macie abonamenty?bom ciekawa co czego warte
-
ja próbowałam dodać ale coś mi nie wychodzi, wyskakuje potem, że brak wykresu do wystawienia;/
https://ovufriend.pl/graph/08c27c15eee3bddc48fb27ad6cb225f8Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 17:13
Landryneczka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Przykro nam, nie masz żadnego wykresu, który możesz dodać do galerii wykresów.
taki komunikat dokladnie mi wyskakuje może dlatego, że dopiero 1 cykl i jeszcze nie dobiegł końca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2016, 17:16
Demsik
hormony ok
-
Demsik udostępnić można tylko zakończony cykl i chyba musi być temperatura mierzona, przynajmniej ja jednego nie mogłam udostępnić, bo mi wyskoczyło, że za mało pomiarów temperatury było. Chociaż w galerii widziałam kilka wykresów bez temperatur więc nie wiem o co chodzi
-
Ja mierze temp caly czas ale cykl jesCze nie skonczony wiec pewnie dlatego.dzieki za uswiadomienie mogli to napisacDemsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyMorwa, kochana sto lat! Dużo seksu i wina :*
Powiem wam co dziś się u mnie zadziało Piję sobie kawę w ogródku i naglę patrze bocian
W moim gródku. Dziecko w ryk, pies szał to dawaj uciekamy do domu. 10 min zanim uspokoiłam Małego. Dzwoni koleżanka. -"Tyyyyy, wyjdź przed dom! Na twoim dachu siedzi bocian!". Posiedział 20 min, zrobił kółko nad domem i odleciał W centrum miasta! w sobotę handlową gdzie pełno ludzi i aut. Zbiorowisko przed domem hehehe może to znak
ojejku, Magda87, borsuk, Demsik, Natalek, Fipsik, gosia89, AJA_S, monika454, Paulette, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
Misiowa to na pewno znak Ale się Tobie trafiło. Teraz nic tylko czekać na zieloną kropkę na wykresie
Nadey jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne!! Zaciska kciuki aby to dzieciątko się Ciebie tak mocno złapało -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:
Dziękuję stawiam wino
Bociany maja jakas moc.w pierwszej ciazy nade mna latal.teraz tez kilka razy wiec zobaczymy co sie wykluje- fasolka czy malpa...
borsuk lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Morwa wrote:Mam nadzieję ,że nie chodziłaś /nie chodzisz do pani doktor na dworcowej. Ta kobieta to najgorszy gin jaki stanął na mojej drodze. Twierdziła ,że na pewno nie mam PCOS, bo nie mam włosów na plecach ! No i że progesteron powinien być badany koniecznie w 21 dc, bo inaczej się nie liczy (biedne kobiety z inną długością cyklu niż 28 dniowy, no nic tylko się zastrzelić) ! Jak robiłam mi usg i zapytałam się czy jest jakiś pęcherzyk dominujący to ona chwile pomyślała po czy stwierdziła "no mógłby być ten , albo ten.." żenada , żenada ,żenada. Dużo gada, ale nigdy nie odpowie na zadane pytanie, wszystko okręca kota ogonem. Używa dużo medycznych pojęć "na pokaz", bo wtedy uważa się za bardziej mądrą? Źle trafiła ,że trafiła na mnie , bo ja jestem dobrą aktorką i swoje wiem, ale nigdy się przed lekarzami tym nie chwalę, bo łatwiej wtedy zobaczyć jaki kto jest i co za głupoty wciska pacjentom.
-
Misiowa_mama wrote:Morwa, kochana sto lat! Dużo seksu i wina :*
Powiem wam co dziś się u mnie zadziało Piję sobie kawę w ogródku i naglę patrze bocian
W moim gródku. Dziecko w ryk, pies szał to dawaj uciekamy do domu. 10 min zanim uspokoiłam Małego. Dzwoni koleżanka. -"Tyyyyy, wyjdź przed dom! Na twoim dachu siedzi bocian!". Posiedział 20 min, zrobił kółko nad domem i odleciał W centrum miasta! w sobotę handlową gdzie pełno ludzi i aut. Zbiorowisko przed domem hehehe może to znak -
Nadey wiecej pozytywnego mysenia trzymam za ciebie kciukasy
Morwa a co z ta przyszłością siostrzenicy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 08:03
Demsik
hormony ok