Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Hahah oby chociaż czarno to widzę ale... jak nie pyknie to chociaż na wakacje pojedziemy o ile fundusze nam pozwolą
Wy o pierwsze bobo się staracie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś się czuje jak przewrócona na lewą stronę... W głowie mi się kręci, więc stale leżę hehe a właściwie śpię. Babcia przejęła na szczęście opiekę nad małym, bo bym chyba nie dała rady.
CLO też tak źle znosiłam, aż się boję tego dupka wziąć dziś, bo jeszcze to dojdzie -
nick nieaktualny
-
Ja własnie wysyłałam podanie o prace, bo są widoki, by mieć ja około 6km od domu a nie 30km jak dotychczas. Ale czekam na testowanie - jestem 12dpo, temp znowu w górę testować chcę jutro, a dzis tak mnie korci, że szok. my to mamy przerąbane w okolicach owu, żeby nie przegapić i w okolicach testowania. istny obłęd...
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też dwa dominujące i jeden leniwy. Gin powiedział, że owulacja pięknie przebiegła, wiec zostaje czekać. Mi zawsze ładnie pękały, jak już tylko się pojawiły. Duuuużo bezowulacyjnych za nami. Stąd moje cykle czasiem miały 60-70 dni.
Chyba mój pierwszy cykl od dawna kiedy wreszcie było wystarczająco , bo mój problem był taki, że hormony "kazały" mi się z mężem kłócić na owu a ja w złej atmosferze seksu nie toleruje, nawet dla wyższej spraw a tym razem libido mmmmmm jak nie u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadey wrote:A u mnie dziś temperatura spadła... wczoraj 36,85 (jakoś tak) ,a dziś 9 dpo 36,41 Ehhh... w tym cyklu tez pewnie nic nie wyjdzie.
edit. widzę, że o rożnych godzinach mierzysz a to nie ma sensu także temp się nie sugerujWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 15:38