Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziulla wypielas sie na mnie z testowaniem oj nieładnie :-)fajny taki wyjazd na spontanie.oby jak najczesciej
Ja mam jutro testowac ale jakos boje sie jak cholera.dzis brzuch mnie bolal miesiaczkowo i piersi zaczynaja delikatnie bolec jakby.maz stwierdzil ze piersi mam inne w sensie sutki powiekszone i to tyle na dzis.normalnie mam cykle 30dniowe dzis 31dc i tyle na dzis.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żebym nie miała płatnego l4 w ciąży i macierzyńskiego? nieeee. nie jest aż tak straszna ta praca, ale po 3 miesiącach wolnego strasznie mi się nie chce. Kierowniczka nie zgodziła się na 8h dziennie, tylko co 2 dzień 12, gdzie przy małym dziecku to kicha nie lubię, jak wychodzę a ona śpi, wracam a już śpi i widzi mnie co 2 dzień
od 2 dni mam takie skurcze macicy, że chodzę do kibla co kilka godzin. Szczególnie z lewej strony. Tam chyba trwa walka o przetrwanie -
Ja już nie wiem co mi jest Od kilku dni czuję się tak fatalnie, że szok... Zaznaczam objawy na wykresie, patrzę na niego i czuję się jak hipochondryczka W listopadzie po owulacji to mi głównie częstomocz dokuczał i dopiero 13dpo pojawiły się mdłości. A na okres to nigdy nie miałam żadnych objawów, dopiero podczas okresu zaczynał brzuch boleć.
No i nie wiem co z temperaturą - na ciążę powinny być 3 fazy temperatur, w listopadzie tak właśnie miałam, że bezpośrednio po owu skoczyła, była taka przez kilka dni a potem podskoczyła jeszcze wyżej, teraz po owulacji mam praktycznie taką samą. Przeglądałam galerie wykresów żeby zobaczyć czy to jakaś sztywna zasada i chyba w większości ciążowych widać te trzy fazy, ale też nie w każdym, więc ciekawi mnie jak to się rozwinie... -
Omon chodzi o to ze najpierw po owu jest skok nagle jednorazowy spadek i wzrost potem?spojrz prosze na oj wykres bo to moj pierwszy cykl tutajDemsik
hormony ok
-
nick nieaktualnycholera dopadła mnie bezsilność... siedzę i wyję do diabła, dlaczego te patologie mnożą się jak króliki, a my nie możemy????
ja wiem, że mam już jedno dziecko. ale wiem też że zawsze marzyłam o dużej rodzinie. zamiast tego 2 lata 6 m-cy starań, 29 lat na karku i nieopisany żal. Do świata? Do siebie?
Po prostu mam dość!!!!
ehh idę spać. Jutro chce tu widzieć dobre wieść! -
Chcialam powiedziec ze gdybym nie jechala do pracy to wlasnie bym sie upila!!!!!!test negatywny i na razie tyle mam do powiedzenia:(nawet moj maz wstal zeby byc ze mna przy tescie.eh a dodatkowo przez to spac nie moge.a w 13dpo i 80% detektora to juz cien cienia cienieczka powinien byc.
Wam zycze milego dnia mimo wszystko
Misiowa mama tez czasami tak mam a ja mam 32 lata.przytulam mocno nie smutaj sieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 07:03
Demsik
hormony ok
-
A ja dziś byłam na nocce... w sumie często oddawałam mocz, jajniki (to chyba one też dawały o sobie znać ) i plecy. Az tu nagle 5 rano... poczułam parcie na mocz I mówię sobie "znowu?" A tu nic.... ani jednej kropelki Pewnie przewialam pęcherz.10 cs
-
Demsik ja w swoim ciążowym cyklu miałam tak, że po owu skoczyła, jednorazowy spadek w 3dpo, potem 4-9 dpo temperatura utrzymywała się 36,7-36,8 a w 11dpo skoczyła na 36,93 i taka prawie 37 się już trzymała. Na wykresie to po prostu widać. Jeśli masz abonament to wejdź w galerię wykresów i tam sobie popatrz, na większości ciążowych chyba tak to wygląda.
U mnie nieaktualne, dziś temperatura spadła, więc pewnie w ciągu 3 dni będzie @.
Na koniec lipca się nie załapię, pewnie dopiero druga połowa sierpnia, bo moje cykle to straszne tasiemce. I to już będzie ostatni cykl starań bez żadnych leków. -
Hej Dziewczyny, u mnie dziś test znów negatywny.
3 dni po terminie, @ brak, temp odrobinę do góry.
Już bym chciała wiedzieć na czym stoje. Jak ma przyjść @ to niech przyłazi i nie marnuje mojego czasu
Demsik, ja mam 33... No Młodsza się nie robię, czas najwyższy zakropkować -
Hej! Ale skrobiecie. Szans nie ma zebym się włączyła w dyskusje. Czytam raczej w miarę na bierząco ale pisać nie mam jak.
Co do wykresów ciażowych to np u mnie nie było żadnej trzeciej fazy. Po ovu temp rosła bardzo powoli i od 5dpo utrzymywała się juz stale na jednym poziomie mniej więcej więc reguły nie ma.
Ja czekam na ovulacje i mam nadzieję ze w końcu takowa u mnie wystapi. Obstawiam końcówke tego tygodnia aczkolwiek moze być różnie. Szczerze to nawet nie liczę na to że uda się w lipcu zaskoczyć, grunt żeby w końcu pojawiła się owulacja. -
nick nieaktualnyJa mam 28 w sierpniu i nadal brak dziecia...a chcialabym 2 lub 3 dzeci.. alew takim tempie tto cos czuje ze jak kiedys ta ciaza bedzie ze na jednym sie ostanie..
Dzis mnie tak mdli ze ledwo sniadanie zjadlam... wiem ze to moze byc efektt dupka ale kurcze nigdy az tak nie mialam a z kolei trzeżwo mysląc az na takie mdlosci to chyba troszke za szybko -
nick nieaktualny