Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytez mam nocki. pracuje na 3 zmiany i zauwazylam ze mierzenie po nockach zaburza mi wykres. wiec najlepiej ignorowac te temp z nocnej zmiany . gorzej jak nocki wypadaja w okolicy owulacji wtedy odpuszczam mierzenie caly cykl...
Tak wogóle to mnie juz zmeczylo mierzenie temp po tylu latach poprostu nie chce mi sie juz. staramy się w dni plodne i w koncu musimy trafic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 17:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka jestem lista uzupelnioma.
Ale mąż mnie zaskoczyl z tym wyjazdem Lubie takie spontany
Morwa wczoraj wieczorkiem wypilam za Twoje zdrowie :)teraz czekam z testowaniem z 2-3 dni. jak wczoraj był negatyw nie chce robić za szybko
ja niestety nie odsprzedam dupka bo sama używam.Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla musi wyrównać złą passę i będzie wisienka... A co do wisienek w sobotę czeka mnie zrywanie wiśni i dżem, a może i jakiś soczek? Obiecałam B że w tym roku robimy zapasy na zimę
Madziulla, borsuk lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Misiowa niestety nie. Ale idź może do lekarza zwykłego powiedz że ci się skończył a gin na urlopie. Nie masz w ogóle?
Mam 1 listek. U mnie na nfz króluje luteina, mała miejscowość tylko 2 lekarzy A mój gin prywatnie, 160 zł wizyta +recepta bez refundacji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Madziulla musi wyrównać złą passę i będzie wisienka... A co do wisienek w sobotę czeka mnie zrywanie wiśni i dżem, a może i jakiś soczek? Obiecałam B że w tym roku robimy zapasy na zimę
Mam nadzieje ze wyrównam. :)Jestem na liście na jutro ale na pewno nie będę jutro testowaćborsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny