Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJagah wrote:A co daje ten suplement k2mk7? Przy niedoczynnosci tarczycy jest wskazane?
Jagah lubi tę wiadomość
-
Magda87 wrote:4000 j chyba nie ma... w każdym razie ja gdy chciałam 2000 j to już był problem, ponieważ pani w aptece dysponowała 500 j i 1000 j
W ostateczności możesz wziąć 1000 j i łykać 4 tabl. -
Hejka.
Czy któraś z Was ma podobnie lub zna przyczynę ciągnącego pobolewania jajników w 4-5dc? U mnie zaczyna to być regułą. Mam tak już któryś cykl a mój ginekolog nie zna przyczyny. Czasem mam wrażenie ze dziewczyny tutaj wiedza więcej...
Na owulację za wcześnie
Zapalenia przydatkow raczej nie mam (zresztą bolało by mnie cały czas a nie teraz)
Na usg wszystko wygląda normalnie...
Może hormony szaleją?
To mój 7 cyk i zaczynam sama szukać przyczyn...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 11:01
-
nick nieaktualny
-
Madziulla przykro mi.
Demsik ja się wczoraj też bałam reakcji męża, bo wiedziałam, że się nakręcił na ten cykl, ale jak przyszło co do czego to sam mnie wczoraj pocieszał i mówił, żebym się nie dołowała, bo jak nie w tym to w następnym i dobrze, że przyszła @, bo przecież nowy cykl to nowe szanse -
potforzasta wrote:No ja mam brać właśnie 4000 a wczoraj durna pani z apteki dala mi 400 do patrzyłam w domu ale spoko chrześniakowi męża się przyda. A jakiej firmy kupujesz bierzesz do tego witaminę k?
-
Magda87 wrote:4000 j chyba nie ma... w każdym razie ja gdy chciałam 2000 j to już był problem, ponieważ pani w aptece dysponowała 500 j i 1000 j
W ostateczności możesz wziąć 1000 j i łykać 4 tabl. -
nick nieaktualnyja zadzwonilam do gabinetu sie spytac czy mail dotarl i babka z sekretariatu przeczytala przy mnie meila i sie pytala czy mam czas po pracy
ze oni oojetnie cy sikany test czy beta pozytywna musza traktowazc jako znak ze cos sie dzieje i mam sie koniecznie pokazac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny