Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś zielono az jestem w szoku..
a co najlepsze testy owu wykryły pierwsze bo już kilka dni temu, a ciążowy dopiero dziśSylwia_80, anja83, Demsik, Fipsik, Kjopa3, Magda87, AJA_S, Isia93, Jagah, borsuk, Alexiaa, pepsunieczka, Omon, potforzasta, Madziulla, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia ja stosowałam inofolik przez ponad rok mi nie pomógł,ale u mnie ta prolaktyna była podwyższona i to mogło przeszkadzać dopiero miesiąc po zbiciu prolaktyny i użyciu żelu udało sie
Gin nie kazał mi odstawiać inifoliku i brać az do ciąży warto spróbować ,wielu osobą pomógł i działa dobrze na organizm.Bede trzymać kciuki jak cały czas :-* i udanego wyjazdu w góry mozesz zamienić pozniej na inofen to to samo tylko tańszy jest.
Powodzenia dziewczyny i gratulacje tym co ujrzały II kreseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 18:54
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
nick nieaktualnyMagda87 wrote:Wszystkiego Najlepszego
Ja miałam dziś monitoring. Jest pęcherzyk na prawym jajniku, wynosi 19,5 mm.
Zdaniem gin owulacja za dwa dni.
Z zeszłego cyklu został mi jeden test lh, to go użyłam dziś po monitoringu i wyszedł piękny pozytyw jutro jedziemy w góry na 3 dni
Dostałam od gin 4 saszetki INOFOLIC. Stosowała któraś?
Czekałam na te wieści!!! Wspaniale, to teraz do dzieła i dziecko zrobcie na tym wyjeździe!Magda87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:Madzia ja stosowałam inofolik przez ponad rok mi nie pomógł,ale u mnie ta prolaktyna była podwyższona i to mogło przeszkadzać
Widziałam właśnie ten inofem, widzę że mają ten sam skład, więc jeśli się nie uda, to od nowego cyklu kupię inofem i spróbuję Oprócz kasy nic nie stracę.
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny :*
Jest to mój pierwszy cykl na OvuFriend i od razu skuteczny
Sa tu naprawdę sprzyjające fluidki
Nie wiem czy to inofem miał wpływ na pojawienie się kropka ale piłam dwa razy dziennie i w sumie zaczęłam w tym cyklu do tego magnez b6 , i wit b12 oraz witaminki dla małża a do tego po owu wylegiwałam się dużo na słońcu może to też miało wpływ
o wszystkich tych możliwościach dowiedziałam się na OF, więc Dziękuję :*
Wam tez się uda! :*
Alexiaa, borsuk lubią tę wiadomość
-
misia jesteś kolejną wisienką;)wspaniale
magda87 działajcie- zmiana klimatu może wam pomoże;)misia_ lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Demsik wrote:misia jesteś kolejną wisienką;)wspaniale
magda87 działajcie- zmiana klimatu może wam pomoże;)
Tobie tez niedługo kropek wyskoczy
Śle wiruski wszystkim
OOO i teraz zauważyłam, że dziś moje imieninki, wspaniały prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2016, 19:26
justi90, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny co prawda wyjatkowo nie zapisywalam sie w tym miesiacu na liste ale sie pochwale, a co tam po okolo 2 latach staran i roku po poronieniu udalo sie, mam zielona kropeczke
_Abby_, Natalek, Misiowa_mama, Jagah, AJA_S, Alexiaa, pepsunieczka, Madziulla, Demsik, Kjopa3, Morwa lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Wam bardzo za życzenia ;* Mam nadzieję, że się spełnią
Gratulacje dla Misi i Coffee
Madziulla wierzę, że uda Wam się zajść naturalnie.
AJA_S jest Nas tu bardzo wiele, które się tak długo starają, ale wszystkim Nam musi się w końcu udaćAJA_S lubi tę wiadomość
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Sylwia_80 wrote:Natalek, a robiłaś sobie USG w tych własnie dniach? Może być tak, że to sa dni w których zaczyna rosnac Ci jajko i stad ten ból.
Kurcze odpisywałam dzisiaj na komórce ale się nie wysłało najwyraźniej....
no nic...
Dziękuję Sylwia za uspokojenie, jajniki ciągną mnie raz prawy,raz lewy aż do pachwin a do owulacji jeszcze min. 6-7 dni...
jak nie zajdę teraz idę poszukać nowego ginekologa i szukać przyczyn. To już 7 cykl i wstrzymuje się tylko dlatego ze miesiąc urodzinowy ma być szczęśliwy.
no to liczę na to! -
nick nieaktualny