LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki-potwierzdam-udalo sie!!! test dzisiaj wyszedl mocniutki )))
wysylam fluidki-lapcie ~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~~>
dziewczyny co myslicie o lotach samolotem w pierwszym trymestrze?? mam bilet kupiony, bedzie akurat 8 tydz, nie chcialabym ryzykowac ale jesli nie ma ryzyka to chcialabym leciec bo juz wszystko zaplanowane i oplacone...
w pierwszej ciazy lecialam ale w 18 tyg...
prosze doradzcie, jakie sa tez opinie waszych ginów itd?;oniqa, Andzia33, doris85, sylvia, Kaja lubią tę wiadomość
-
A teraz . że mamy już sierpień to zapraszam wszystkie Panie na watek o sierpniu..
Brava gratki...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to idz jutro ja bym nie wytrzymała...a ja mam we wt wizyte i zobaczymy czy bedzie już serduszko słychać najśmieszniejsze jest to ze już spodni nie dopnę hehe
Gratulacje dla dziewczynek którym sie udało... nie jestem ostatnio na bieżącokaarolaa, Andzia33, ;oniqa, Iwka, Kaja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie jest ważne ile przytyjecie teraz,ważne,żeby maluszek miał dużo miejsca do rośnięcia i dużo wody[dużo pijcie-moja szwagierka chciała mało przytyc i jak lekarz jej mówił,że jest mało wód pł.to ona wiedziała lepiej a potem mały miał krzywe nóżki bo miał mało miejsca]a po porodzie wszystko wybiegacie!Andzia33