LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
basiulkaa_89 wrote:oj kochane ale mnie rwie brzusio pod pepkiem i kolo po prawejs tronie plus jajniki czuje sie jakbym okres miala taki mega wredny az mnie mdli z bolu
czy to normalny bol??w poczatkach ciazy???odpowiedzcie mi
takich objawów nie mam więc ci ryba nie pomogę !!! przykroAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:oj kochane ale mnie rwie brzusio pod pepkiem i kolo po prawejs tronie plus jajniki czuje sie jakbym okres miala taki mega wredny az mnie mdli z bolu
czy to normalny bol??w poczatkach ciazy???odpowiedzcie miPuszysta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:oj kochane ale mnie rwie brzusio pod pepkiem i kolo po prawejs tronie plus jajniki czuje sie jakbym okres miala taki mega wredny az mnie mdli z bolu
czy to normalny bol??w poczatkach ciazy???odpowiedzcie mi
basiulka, a który to tydzień ciąży? Jeśli w okolicach spodziewanej @ to może tak być, że pojawia się podobny ból jak na @, mogą też pojawić się niewielkie plamienia. Tak czy tak, każdy niepokojący ból brzucha w ciąży najlepiej skonsultować z lekarzem.
Ja miałam tylko raz taki ból jak na @ na samym początku, wtedy, gdy nie przyszła @ i dowiedziałam się, że jestem w ciąży, później już miałam tylko taki ciągnąco-rozpychający ból na dole po bokach brzucha.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneczka2076 wrote:To Ty wkoncu jestes w ciazy czy nie?bo juz sie chyba pogobilam ;P
Wysłałam ci na prv, opinie o twoim cyklu... moze pomoze da jakies wskazówki..
Kobiety miłego dnia ja dzis z N .. przyjechałam pobaraszkowałam teraz siedze i nic mi sie nie chce.. spałam do 10 masakra . a juro do pracy na 7 i znow musze jechac o 6 juz do siebie czyli do pracy..pogmatwane to wszytsko.. ale noc była miła,.. powiedziałam mojeu ze chce tak co dzień..heeeeeeee
pozdrawiam ..Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
witajcie kochane nie było mnie kilka dni bo w niedziele trafiłam do szpitala z plamieniem okazało sie ze mam małego krwiaczka podkosmówkowego , musze lezeć i dzis po raz pierwszy na usg widziałam serduszko mojej fasolkiii ;p na szczescie jest ok no ale trzeba lezec
Miriam, Selena, Andzia33 lubią tę wiadomość