LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
No i kopiuj wklej ..
Hej kobiety
Ja dziś byłam u gin.. udało mi sie bo Ona po urlopie
A wiec pęcherzyk 2,16 bardzo ładny dominujący z prawego jajnika...śluzik też.. serduszkowianie wczoraj na dzis czyli godzina 24 do 1 w nocy.
Jak wkładała wziernik to myslałam ze bebde krzyczec ratunku.. tak bolało , bo ja jeszcze po odczuwałam dyskomfort bo wczoraj poszaleliśmy.. tak jak nigdy ostatnio, bez parcia na dziecko..
Wyniki mojego N dobre .. wszystko w porządku u niego... huraaaa..
jeszce tylko musi odwiedzic urologa ( wizyta zalatwiona ) ale mnie to kosztowała nerwów...
Wiec teraz w srode jade serduszkowac bo wtedy ma byc owu.. ale bez mysli ze musze i ma byc .. raczej przyjemne z pozytecznym
No i jak sie nie uda w tym cyklu to nastepny z HSG.. Pani doktor zaproponowała...a ja sie ciesze , bo to znaczy ze jestesmy dalej....
Wiec wszytsko idzie w dobrym kierunku .. najwazniejesze jest to , że wrociły dobre relacje i pozytywne myslenie .. i kochamy sie bardzo...
Tyłek wczoraj wymoczyłam w wodzie , było supper...opalaiłam sie jak czekolada .. łazienka juz prawie skonczona .. DOM juz praiwe skonczony .. teraz szykujemy sie na parapetówke .. to mnie przeraza...Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Miriam dla ciebie strona .. ja zakupiłam sobie jest super .. nikt takiego nie ma i przyciaga uwage ..
http://www.bikinispolska.com/ed-hardy-stroje-k%C4%85pielowes-c-2.html?page=2&sort=20aaniołek 13.11.2012 r.
Miriam wrote:mam taką nadzieje dziś mam jakiś gorszy dzień cały czas płacze tak bardzo sie boje zamiast się cieszyć to wyje jak bóbr tak bardzo chciała bym się cieszyć jak w poprzedniej ciąży a nie potrafię strach zabiera mi radość tak bardzo chciała bym juz przebrnąć przez te 12 tygodni
Miriam karaniaka masz ..100 x:)
POZYTYWNE MYSLENIE ...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:ja juz walcze 26 cykli i tak czekam. za kazdym razem powtarzam sobie, ze jak nie ten to nastepny...
w koncu sie doczekam, bedzie dobrze
dzisiaj z mezem bylismy w Köln, zostawilismy klodke na moscie z marzeniem, zeby dzidzia szybko sie pojawila. mam nadzieje, ze teraz sie uda...
Napewno sie uda ja staram sie z moim juz 25 miesiecy bedzie dobrze ja to czuje Uda sie nam w koncu choc rozne mysli chodza po glowie
kaarolaa, Kaja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam-mysl pozytywnie-wszystko bedzie dobrze!!
u mnie dzisiaj termin @ - powtorzylam test- i kreseczka jest juz bardziej widoczna i ciemniejsza ale nadal bledsza od kontrolnej...test 10miU...
w pierwszej ciazy test 25miU pokazal baldzioszke dopiero 6 dni po terminie @... czuje ze sie udalo ale narazie sie nie ciesze i nic nie zaznaczam na wykresie bo teoretycznie jeszcze dzis , jutro i pojutrze moze sie zjawic malpiszon.
Trzymajcie kciuki!!!
PS wpisalam ten post tez na sierpniowe bo juz sama nie wiem gdzie kto jestAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze dwa dni i lipiec uważam za zamknięty i wszystkie ładnie i grzecznie idziemy na sierpień...
Bo zrobił nasm sie bałagan .. juz nie widomo kto i jak i gdzie musze chyba zaczac NAs spisywać jak w spisie powszechnym... wiek data urodzenie , itp, itd..Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
Witam
Wszystko nadrobiłam,po wylegiwaniu się na plaży.
Gratulacje ogromne dla;Doris,Miriam,Martusska,Brava,jeżeli ktoś jeszcze ma zieloną kropeczkę a o nim zapomniałam to przepraszam i gratuluję.
Iwka jedziesz do Kołobrzegu?
U mnie dzisiaj negatyw,a w dodatku przyplątało mi się jakieś zapalenie,byłam dzisiaj u gin i dostałam leki i teraz nie wiem czy zdążę się wyleczyc przed chisterioskopią.
Zawsze coś nie tak ,jak by się chciało...Andzia33 -
Starające się i zafasolkowane 2013/2014
Instruktaż: Jeśli chcesz być na liście to proszę o namiary na priv..każde zmiany i aktualności też proszę kierować na priv.
Tabelka będzie uzupełniana i aktualizowana . Jeśli dam to ogarnąć..
Zawsze aktualna wklejona w tym poście.
Forum > Starając się - ogólne > Lista starajacych sie...2013/2014
Dziękuje
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cf69b6fba8477106.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 11:32
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
laski wczoraj byłam u endo i...
tarczyca nieco niejednorodna,hipoechogeniczna
płat prawy 18*16*35 mm bez zmian ogniskowych
płat lewy 18*13*32 mm ,obszar obszar bezechowy 6*7*4mm,niejednorodna hipoechogeniczna
węzły chłonne szyjne ok
chyba powiedziała ze jest powiększona ,nawet pytała czy czuję jak mi do tyka aparatem usg a ja czułam i to wyraźnie bo właśnie czuje gule taką i przeszkadza mi ona ,a teraz dość intensywnie i to jest głupie uczucie jakbym nie mogła przełykać jedzenia i tak przydusza ...choć nie zawsze to czuję ...
Rozpoznanie : PODEJRZENIE CHOROBY HASHIMOTO !!!
TABSY : EUTHYROKS N 25
KOLEJNE BADANIA KRWI : TSH,a/TPO,a/TG (te mam zrobić przed wizytą która będzie za ok.3 miechy)
oczywiście powiedziała ze wszystkie choroby jakie mam czyli jelit ,teraz tarczyca mogą rzutować na zajście w ciążę no i przy staraniach szczególnie TSH za wysokie !!!
a dziś :
a mnie się dzisiaj w głowie kręci ,jakie to głupie uczucie ,taka słabość ogarnia wtedy ,ehhh...ten mój szyjny kręgosłup wrrrr..
a spać to mi się chce tak że jak bym zamknęła oczy to na siedząco bym dzisiaj usnęła
mam nadzieje że to minie ,na pewno w pewnym stopniu to wpływ pogody ...u nas bardzo mocno teraz wieje ...
a i wzięłam ten lek na tarczyce na czczo bo tak mam brać i po godzinie było mi nie teges na żołądku ale nastopnym razem zrobię tylko pół godziny przerwy i po tym czasie zjem śniadanie...(tak mam na zaleceniu)
termin @ jeśli w terminie przyjdzie albo nie przyjdzie 4-5.07Andzia33 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:laski wczoraj byłam u endo i...
tarczyca nieco niejednorodna,hipoechogeniczna
płat prawy 18*16*35 mm bez zmian ogniskowych
płat lewy 18*13*32 mm ,obszar obszar bezechowy 6*7*4mm,niejednorodna hipoechogeniczna
węzły chłonne szyjne ok
chyba powiedziała ze jest powiększona ,nawet pytała czy czuję jak mi do tyka aparatem usg a ja czułam i to wyraźnie bo właśnie czuje gule taką i przeszkadza mi ona ,a teraz dość intensywnie i to jest głupie uczucie jakbym nie mogła przełykać jedzenia i tak przydusza ...choć nie zawsze to czuję ...
Rozpoznanie : PODEJRZENIE CHOROBY HASHIMOTO !!!
TABSY : EUTHYROKS N 25
KOLEJNE BADANIA KRWI : TSH,a/TPO,a/TG (te mam zrobić przed wizytą która będzie za ok.3 miechy)
oczywiście powiedziała ze wszystkie choroby jakie mam czyli jelit ,teraz tarczyca mogą rzutować na zajście w ciążę no i przy staraniach szczególnie TSH za wysokie !!!
a dziś :
a mnie się dzisiaj w głowie kręci ,jakie to głupie uczucie ,taka słabość ogarnia wtedy ,ehhh...ten mój szyjny kręgosłup wrrrr..
a spać to mi się chce tak że jak bym zamknęła oczy to na siedząco bym dzisiaj usnęła
mam nadzieje że to minie ,na pewno w pewnym stopniu to wpływ pogody ...u nas bardzo mocno teraz wieje ...
a i wzięłam ten lek na tarczyce na czczo bo tak mam brać i po godzinie było mi nie teges na żołądku ale nastopnym razem zrobię tylko pół godziny przerwy i po tym czasie zjem śniadanie...(tak mam na zaleceniu)
termin @ jeśli w terminie przyjdzie albo nie przyjdzie 4-5.07
Hej kochana , widze ze przebadana diagnoza .. no typowo japonska , .. wazne ze znane to cos ? hasimoto hiroshima czy moze speuku .. tez dali nazwe..
Samirko powiem ci szczerze , ze trzymam kciukasy za fasolke .. jesli raz sie udało to 2 raz tez musi .. Lekarze pomogą .. czuje to w moczu ..
No i dbaj o siebie i o swój żołądek.. jakies osłonowe mam nadzieje , że tez przepisała..
pozdrawiam i częściej zapraszamy ..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMaria nie biorę osłonowo bo by było za słabe działanie ale mam nadzieję że mój refluksowy żołądek da rade i się przyzwyczai
a z nazwa masz rację pokręcona ,ale podobno właśnie japoniec odkrył ta chorobę he he
no udało się ale to było ponad 18lat temu i z moim byłym
Buziaki, pozdrawiam.MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi dziś mąż przypomniał jak go przywitałam po pracy któregoś tu dnia i powiedział że to na pewno wtedy nam się udało a mianowicie było tak on wchodzi i mówi że głodny a ja puściłam piosenkę i udając że śpiewam do pasty do zębów zaciągnęłam go do sypialni w sumie nawet nie pomyślałam że może nam się w tedy udać ale jak teraz on mi przypomniał to w sumie to bardzo bardzo prawdopodobne a o to ta piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=GdLmfGwnPGEWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2013, 14:02
;oniqa, samira, MariaAntonina, Matylda36, kalitria, Andzia33 lubią tę wiadomość