LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Antosia79 wrote:Witam kochane. Tym, którym udało się zaciążyć w lipcu serdecznie gratuluję a tym które są przed testowaniem szczerze życzę dwóch kreseczek. Mnie niestety znowu nie wyszło więc zaczynam od nowa
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuz 3 tygodnie mi sie spoznia, 1 sierpnia mam planowy termin kolejnej @ a normalnie mam co 28-29 dni, tak robilam nawet wczoraj i nic negatyw, raz mi wyszlo cien cienia , ale to chyba wadliwy test byl, bo za pare dni powtórzyłam i niegatyw.Zobacz sobie na moj wykres.
-
aneczka2076 wrote:juz 3 tygodnie mi sie spoznia, 1 sierpnia mam planowy termin kolejnej @ a normalnie mam co 28-29 dni, tak robilam nawet wczoraj i nic negatyw, raz mi wyszlo cien cienia , ale to chyba wadliwy test byl, bo za pare dni powtórzyłam i niegatyw.Zobacz sobie na moj wykres.
-
nick nieaktualny
-
Kochane życzę Wam abyście wszystkie z tego forum zaciążyły. Wierzę w to a, że szczęściu trzeba pomóc to trzymam dodatkowo moooocno kciuki Ja jutro z samego rana jadę na egzamin a później nad morze....Będę tęsknić buziole
Ps. Bym zapomniała ja testuje 5 sierpnia i będą !!! II grube krechy
Papa Iwka;oniqa, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny...
mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo miesiac temu spoznial mi sie okres 4 dni, testy 25 mlU wychodzily dokladnie tak samo blade , a po tych 4 dniach przyszedl @. wiec byla ciaza biochemiczna...
bardzo prosze o trzymanie kciuków MOCNO-oby tym razem sie udalo!!!
PS kopiuja to na sierpniowe tez bo widdze ze tam sie duzo dziewczyn przenioslo
-
nick nieaktualnywitam kochane, ja sie leniuchuniuje w niemczech
bylismy sobie dzisiaj na sniadanku w holandii, a teraz pada deszcz, pogoda nam sie zepsula bo mielismy wybrac sie nad jezioro
Miriam i co jak u ciebie? sa w koncu te 2 kreski?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny