LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeczytałam Wasz wątek i postanowiłam się dopisać.
Gratuluję kobietkom, którym się udało w tym miesiącu.
Je jeszcze na wynik bety muszę poczekać kilka godzin. To mój pierwszy cykl z clo i byłam pełna nadziei, że się uda. Jednak od kilku dni czuję się jak przed @, więc jestem załamana.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Klif wrote:Cześć dziewczyny melduję się, że żyję. Nie udzielam się w tym miesiącu, ale czytam Was regularnie. Gratuluję wszystkim zafasolkowany
U mnie wielkimi kroki zbliża się @.Klif, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej
widzę , że jakieś s mety się tu wkradły . Musze rozruszać to towarzystwo...
Proponuje WAm kobiety na chwile relaksu
A i moze zapraszam na sierpień.. bo pisanie na 3 watkach pomału mnie dobija , i nie bede robic kopiuj wklej
Wiec ZAPRASZAM.Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
topa42 wrote:Trzymajcie kciuki jutro lub w sobotę testuję Może któraś zerknie na mój wykres i napisze co o nim myśli?
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam kochanie Ty moje najdroższe ALeee sie ciesze Gratulaje :*
Emilko kochana moja :* Gratulacje :*
Ja czekam do 2 bo mam dostac 3 sierpnia ale dziwnie sie czuje zawroty glow,sennosc itd.porazka jakas byle do przyszlej soboty;oniqa, Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Patrząc na Twój poprzedni cykl to ja bym poczekała nawet do poniedziałku ...ale wiadomo jak jest trzymam mooooooooooooocno kciuki a by były dwie piękne krechy
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja robiłam dzisiaj juz 3 zeby sie upewnić na każdym są kreski trzymam kciuki topa za ciebie Tylko ja jak robiłam tak wczesnie to mi nie wyszły jeszcze kreski wyszedł mi negatywny mozesz spojrzec na moj wykres dopiero 2 dni pózniej mi wyszło ale mozesz spróbować
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość