LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane gratulacje trzymam kciukasy zeby nam się udało i za 9 mcy bedziemy trzymać swoje kruszynki na rekach
Dziewczynki trzymam kciukasy za zielone Wasze kropeczkiIwka, Kaja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
juz po wszystkim
w piatek dostałam bardzo mocnych krwawien az sie ze mnie wylewalo szybko pojechalam do gin okazalo sie ze mam ogromnego krwiaka ale serduszko biło. trafilam do szpitala podlaczyli mnie do kroplowek lezalam i przyjmowalam leki od piatku. w nieziele juz nie bylo widac echa serca a w poniedzialek czesciowo sie oczyscilam wczoraj mialam zabieg \pod narkoza i wieczorem do domu
nie wiem czy to wlsciwe ale czuje ulge bo strasznie sie meczylam a i tak nabawilam sie i krwiaka i szkoda gadac ...
za 2 m-ce mozemy probowac w nast piatek ide do kontroli
najgorsze byly te hustawki raz było dobrze zeby zaraz było fatalnie nie wiedzialam na czym stoje teraz chociaz wiem... moze okropnie to brzmi ale w koncu jestem spokojniejsza bo przez te hustawki myslaalm ze sie wykoncze az do momentu gdzie dalam sobie spokoj i powiedzialam co bedzie to bedzie... i przyjelam to ze spokojem i ulgą.. moze to straszne ale tak było..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusiaczek wrote:hej
juz po wszystkim
w piatek dostałam bardzo mocnych krwawien az sie ze mnie wylewalo szybko pojechalam do gin okazalo sie ze mam ogromnego krwiaka ale serduszko biło. trafilam do szpitala podlaczyli mnie do kroplowek lezalam i przyjmowalam leki od piatku. w nieziele juz nie bylo widac echa serca a w poniedzialek czesciowo sie oczyscilam wczoraj mialam zabieg \pod narkoza i wieczorem do domu
nie wiem czy to wlsciwe ale czuje ulge bo strasznie sie meczylam a i tak nabawilam sie i krwiaka i szkoda gadac ...
najgorsze byly te hustawki raz było dobrze zeby zaraz było fatalnie nie wiedzialam na czym stoje teraz chociaz wiem... moze okropnie to brzmi ale w koncu jestem spokojniejsza bo przez te hustawki myslaalm ze sie wykoncze az do momentu gdzie dalam sobie spokoj i powiedzialam co bedzie to bedzie... i przyjelam to ze spokojem i ulgą.. moze to straszne ale tak było.. -
Miriam wrote:wyniki bety ale ja ich nie ogarniam
Gonadotropina kosmówkowa frakcja beta - beta HCG
23/07/2013
beta-HCG 141,4 U/l
poza ciążą: do 5.3 postmenopauza: do 8.3 3 tydzień ciąży: 5.8 - 71.2 4 tydzień ciąży: 9.5 - 750 5 tydzień ciąży: 217 - 7138 6 tydzień ciąży: 158 - 31795 7 tydzień ciąży: 3697 - 163563 8 tydzień ciąży: 32065 - 149571 9 tydzień ciąży: 63803 - 151410 10 tydzień ciąży: 46509 - 186977 12 tydzień ciąży: 27832 - 210612 14 tydzień ciąży: 13950 - 62530 15 tydzień ciąży: 12039 - 70971 16 tydzień ciąży: 9040 - 56451 17 tydzień ciąży: 8175 - 55868 18 tydzień ciąży: 8099 - 58176Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczek wrote:hej
juz po wszystkim
najgorsze byly te hustawki raz było dobrze zeby zaraz było fatalnie nie wiedzialam na czym stoje teraz chociaz wiem... moze okropnie to brzmi ale w koncu jestem spokojniejsza bo przez te hustawki myslaalm ze sie wykoncze az do momentu gdzie dalam sobie spokoj i powiedzialam co bedzie to bedzie... i przyjelam to ze spokojem i ulgą.. moze to straszne ale tak było..
Tusiaczku nie ma takich słów .. ale pamietaj nie jestes sama
...sama wiesz jak sie czujesz .. a my jestesmy tu po to by to samopoczucie poprawić..i zaszczepic w tobie nowe nadzieje i wiare .. wiesz , ze nie jedna z nas to przechodziła i jestesmy tu by wyciagnac do Ciebie pomocna dłoń...przykro mi ...
mogę przeklinać qrwa...przepraszamAndzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyIwka wrote:
znalzałam, poniżej link
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/zostanmy-mamami-2014,705,51.htmlAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam kochane widze, ze tu duzo dziewczyn teraz zaciazyło. nalezało sie Wam kochane szczescia zycze i spokojnych 9 miesiecy.
ja z P. jedziemy dzisiaj lub jutro do niemiec, tak sobie odpoczac. w weekend ma byc owulka. moze teraz sie w koncu uda. ale to juz tak na luzie całkowitym bedzie
tusiaczku nie martw sie i powiem Ci ze z jednej strony dobrze sie stało. lepiej szybciej niz stracic dziecko w 6, 8 miesiacu albo urodzic bardzo chore. szybko doczkasz sie nastepnego.
napisze kiedy i ja doczekam sie 2 kreseczek papaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Tusiaczku przykro mi ze tak musiało sie stac ale najwazniejsze że Ty teraz poczułas ulgę.
bardzo dobrze Cię rozumiem , w poprzedniej ciazy tez meczylam się bo raz gadali tak drugi raz co innego i trzymali w niepewnosci...
Nasze kruszynki są tam na górze i mają się dobrze
Sa naszymi Aniołkami Stróżami
Trzymaj się dzielnie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojej tak mi przykro Tusiaczku:-(((((
Ja dziś wole się nie pokazywać ludziom,strasznie mnie wysypalo(pryszcze) i bardzo bola!!!!!!!!!!!!!
A bylam sobie na zakupach i kupiłam pierwszy raz w zyciu mini(jeansowa) a co lato jest!!!!!
Milego dnia kochane staraczki!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Ej wklejcie to co Emilka tam napisała bo ja w pracy jestem i z telefonu korzystam i nie mogę znaleźć tego
Proszę. Pierwsza wypowiedz:
"....Puszeczku malenki....Jestem z Tobą! Jesteśmy oboje!"
Druga wypowiedz:
Puszysta napisała:
Czy ja o czyms nie wiem??
Emilka odpisała:
"Zrobiłam test... Dawid tez cos widzi..."Aga_Andzia, Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie ja sie pochwalę byłam na wizycie kontrolnej u gina schudłam 1 kg a byłam pojedzona i maleństwo przez tydzień urosło 1,5 cm a więc teraz ma 5 cm gin powiedział że pięknie bije serduszko i słyszałam tętno a więc nic tylko sięcieszyc i że maluszek ślicznie rosnie i że jest skończone 11 tygodni za tydzień prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 19:09
Miriam, Aga_Andzia, Iwka, kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość