LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiatajcie kochane :*
chyba nici z tego cyklu beda
Plamie na brazowo ale nie jakos mega
Zrobilam test niedawno ale wyszedl negatywny jutro z rana powtorze powinien juz wyjsc ja juz mam dosc zadreczania sie szyjka dalej wysoko i miekka nic tego nie roumiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJu nie muse isc na bete Puszysta ! Okres przyszedl ! aha i moglabys troche normalnie sie odzywac bo chcialam sie doradzic a nie zeby ktos na mnie wymuszal pujscie na bete.Przykro mi bardzo ze czas mi na to nie pozwalal
Miriam, sylvia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPost usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
nick nieaktualny
-
Ale swoją drogą to pomysł ze zrobieniem bety był ok.Bo jak ja nie miałam @ i testy mi wychodziły ujemne to lekarz zlecił bete i dał luteine na wywołanie.Więc nie robiłam sobie nadzieji na ciąże i odrazu wiedziałam co i jak.
Puszysta lubi tę wiadomość
-
Mi tak strasznie zależy, żeby donosić ciążę i żeby dzidziuś był zdrowy, że zgadzam się nawet na dodatkowe kilogramy
Już mi się kilka rozstępów pojawiło na udach - strasznie dziwne, że tak wcześnie. No, ale jeśli taka jest cena zdrowego, różowiutkiego bobaska po 9 miesiącach, to mi nawet te rozstępy nie przeszkadzająMariaAntonina, Andzia33, ;oniqa, juicca lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiulkaa_89 wrote:Sory Pusysta a te slowa Przepraszam ale mnie ponioslo Hormony jak okres przyszedl Bol nieziemski Wymioty itd.ehhh . . . nienawidze tej malpy serio mam jej kuzwa dosc !!!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-