LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
IWKA Ty i ten Twój kot
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Emilka WSK wrote:IWKA Ty i ten Twój kot
Miriam trzymam mocno kciukaski i proszę się nie stresować :* Bo MariaAntonina zarządzi karniaczki !!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Eavonne wrote:Ze spokojem czekam sobie na okres który się zbliza wielkimi krokami!!!
Andzia33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyDziewczyny ja zaraz zwariuje...wczoraj, kiedy już się pogodziłam z myślą, że nie jestem w ciąży i miałam dobry humor to dziś od rana mam mdłosci...mąż nie mógł się do mnie zblizyć od rana, bo niedobrze mi było od zapachu jego żelu pod prysznic i biegałam do łazienki...
i w ten o to sposób znów łudze się, że może jednak jestem w ciązy...i się stresuje...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
A ja już mam dość, bo widzę u siebie objawy wszystkie a tu GÓWNO!!! Za przeproszeniem... Od @ nie zaznaczę nic na wykresie oprócz śluzu i testów owu... nic!
nick nieaktualny
-
Pamiętam, jak kilka miesięcy temu po jednej z wizyt u gina, który stwierdził cykl bezowulacyjny odpuściłam, zaczęłam brać hormony jakie mi przepisał.. skoro już cykl był spisany na straty, to po co plakać... no i wtedy się "stało"... ni stąd ni zowąd zaczęły się bolące piersi itp itd które brałam za skutki tabletek...ale temp wysoko wysoko szybowała i dopiero po 10 tabsach zrobiłam test, był -, odczekalam 3 dni i znów test... Już II Bo odpuściłam... a teraz sama nie wiem dlaczego się tak nakręcam... Przecież mogę mieć dzieci, miałam synusia, więc wszystko z nami jest ok... czas znów odpuścić i zafasolkować
kaarolaa popieram i trzymam kciuki. Oderwiesz się od owu i całego zamieszania wokół tematu i wrócisz za chwilę do nas z dobrymi wieściami
Pamiętasz? Ja odpuściłam, pożegnałam się z ovu i Wami i za miesiąc wróciłam pochwalić się dwoma kreseczkami. Życzę Tobie tego samego
Miriam, ale news! Musi być dobrze, my mamy po stratach musimy mieć dużo siły i pozytywnego nastawienia i mocno wierzyć, że tym razem uda się donosić ciążę. Zrób wszystko by ten dzidziuś poczuł, że musi w Twoim brzuszku zamieszkać na 9 miesięcy
Pogratuluję jak Ty będziesz czuła, że to czas na gratulacje Na razie wspieram Cię swoją nadzieją, że się uda.Aga_Andzia, juicca, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Emilka, tez bym chciała tak zrobić, ale niestety nie jest to takie proste...
a juz nie testuje z 3 cykl . olałam to nie nakrecam sie a raczej nie wmawaim soebie ze to objawy ciazowe . Chyba bardziej wmawiamy soebie by nam było cos nie tak bo gdyby nam nic nie było to było by zle .. I raczej to nie doszukiwanie a wmawianie sobie ze tak nam musi byc .. Ja juz tego nie robie , poprzedni cykl z castangusem super objawy PMS zadnych.. teraz ciagne ostatni cykl z nim .. poczeakm spokojnie na swoje II kreseczki .. los wie kiedy ma mi je dać .. tak ucze sie cierpliwości.. nie mierze nie badam zyje soebie , pisze z wami raczej tak z checi pogadania , ale nie zawsze o ciazy czy tego co mi jest .. BO PO CO .. nie ma to juz tak duzego znaczenia.. radze w sobie wyrobic samokontrole nad wyolbrzymianiem objawów , bo nie sadze by to pomagało z własnego doswiadczenia i chyba same widzicie po sobie ze tak jest...
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Wiem Kochana...Ty masz inną sytuację niż ja, ale ja za to mówię, ze chcę odpuścić a nie umiem, nie wiem jak, wolałabym znów usłyszeć od gina, ze ten miesiąć spisujemy na straty i już...a moj gin mówi Dzialać bo macie tylko 2 miesiące.. No i jak?
Dlaczego tylko 2 m-ce?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bo potem nas chemicznie zaplodni, wspomoże lekami, a 2 miesiące mamy na naturalne metody. Do września mamy czas, a tu juz lipiec się kończy..
;oniqa wrote:Witajcie kochane ja jutro znów do gina na kontrole czekamy na wieści jaka beta wyszła i żeby plamienia ustapiły trzymammocno kciuki będzie dobrze
oniqa trzymam kciuki za wizytę. Ty cały czas plamisz? Coś bierzesz na to? Leżysz? Jakie masz zalecenia?;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
MariaAntonina wrote:Hej .. no mam nadzieje ze u dzidziusia wszytsko oki... pozdrawiam go ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 10:33
-
nick nieaktualny