X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
Odpowiedz

LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!

Oceń ten wątek:
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Mi tez mąż zrobił wczoraj wypad do lasu...pospacerowałam sobie po puszczy, powdychałam świeżego powietrza, popatrzyłam na zielone i od razu mi lepiej... :)
    A no właśnie :) no i...w lesie tez mozna, hihihihi na wiewiórki :)

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no można :)

Emilka WSK lubi tę wiadomość

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://profamilia21.pl/index.php?id=18

tytaj sa lekarze i instruktorzy leczacy metoda naprotechnologi .. dostałam namiary na jedna z nich od kobiety która stara sie o dziecko .. to babka z laboratorium gdzie badalismy nasienie .. moze warto spróbowac.. podaje ..:)

Andzia33 lubi tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellooo!!!! Jakie dziz piękne bezchmurne niebo!! Już po weekendzie spędzonym osobno. Bylam wczoraj w okolicach Kotliny Klodzkiej ale tylko przejazdem,jak tam jest pięknie. Kocham góry!!! Już się nie mogę doczekać naszego wypadu pod namiot:-)))
    Zbliza się termin @ już za dwz dni czekam ze spokojem bo na pewno mnie odwiedzi!..

• kalitria Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne ja też spodziewam się miesiączki za 2 dni. Dziś zrobiłam test - negatywny. Piersi mi nabrzmiały trochę a wykres pokazał ze owulka była 3 dni temu. na bank nie była. czekam na okres. mam nadzieję tylko że nie będzie świrować i przyjdzie o czasie...

W ogóle dziewuszki wypisuję się z mam w lipcu. Idę na sierpień. Zafasolkowanym GRATULUJE. Dołączę za miesiąc :D

xxx

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nic z tego, robilam wlasnie test czulosc 25 i negatywny a juz nawet na tym powinno cos wyjsc, a wiec w pełnym luziku z radlerkiem jabłkowym w rece czekam na zmorę @

a w głośnikach:http://www.youtube.com/watch?v=DjN7TP357wk i http://www.youtube.com/watch?v=eTJPQ4TW4Jw tak na poprawe humorku:)

• doris85 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, to znowu ja. Wpadłam porozsyłać ciążowe fluidy bo smęcicie strasznie;)Na razie jeszcze mogę. Jutro termin miesiaczki a ja mam takie skurczowe bóle pleców jak na okres. Na szczeście plamienia sie skończyły. Dzis całe popołudnie i wieczór odpoczywam a jutro ide na wizyte. Szkoda tylko, że sama z Kocią jestem, bo małż w delegacji jeszcze 2 tygodnie:/

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    witam kochane długo, długo mnie nie było. jestem bardzo do tyłu i nir dam rady tego nadrobic. powiedzcie prosze w skrocie co tam sie dzieje. jakies nowe zafasolkowane?

mi znow sie nie udało, ten miesiac znow odpuszczamy bo nie mamy kiedy nawet <3 trudno, powiem Wam kochane, ze ja juz powoli sie poddaje. jeszcze przed @ byłam pełna nadzieji. teraz mam juz tego wszystkiego dosc, wymiękam :(
    cześć słońce miło Cię znowu widzieć:) przesyłam buziaki i nic się nie martw ,wygospodarujcie troszkę czasu na wspólny relaksik a na pewno kruszynka się pojawi :) :0 trzymam za to mocno kciuki!!!!!

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Hellooo!!!! Jakie dziz piękne bezchmurne niebo!! Już po weekendzie spędzonym osobno. Bylam wczoraj w okolicach Kotliny Klodzkiej ale tylko przejazdem,jak tam jest pięknie. Kocham góry!!! Już się nie mogę doczekać naszego wypadu pod namiot:-)))
    Zbliza się termin @ już za dwz dni czekam ze spokojem bo na pewno mnie odwiedzi!..
    trzymam kciuki żeby nie :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Modnisia Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2013, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kobietki:)widzę że już wątek sierpniowy zaczęty...ja na razie odpuszczam ovu, mam polip,6sierpnia idę na wizytę do gine a później mam nadzieję że weźmie mnie na oddział do szpitala i podczas okresu usunie to dziadostwo i we wrześniu będzie dzidzia:)))

a na razie nie mierzę temp.pełen luuuuz:))))trochę się boję tego zabiegu histeroskopii tym bardziej że to znieczulenie ogólne a ja nigdy w szpitalu nawet nie byłam;p

buziaki do wszystkich staraczek, trzymam kciuki :)

a455238dd159155545b1555a4302995e.png
  • Matylda36 Autorytet

Wysłany: 22 lipca 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Modnisia będzie dobrze. Histeroskopia nie jest straszna, tym bardziej, że uśpią Cię, więc nic nie poczujesz. Ja miałam bez żadnego znieczulenia i to dwie histeroskopie tą metodą. Czułam ból, ale przeżyłam, a teraz jestem w ciąży :-)

Też się strasznie bałam iść do szpitala. Ale powtarzałam sobie, że jak wszystko posprzątam tam w środku to nagrodą na pewno będzie zajście w ciążę i jej szczęśliwe donoszenie. I to bardzo dodawało mi odwagi.

Trzymam za Ciebie kciuki. Dasz radę :-D

Modnisia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mama najcudowniejszych skarbów :-)
  • Modnisia Koleżanka

Wysłany: 22 lipca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Matylda za słowa otuchy, tak samo sobie powtarzam,że jak zrobią porządek w środku to już wszystko będzie w porządku i dzidzia się zaraz pojawi, jestem bardzo optymistycznie nastawiona, dlatego chcę to zrobić jak najszybciej:)))

a455238dd159155545b1555a4302995e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co za dzień! do dupy wszystko! @ przyszedł UMIERAM! boli mnie brzuch plecy upał niemiłosierny wrrrrrr. testu oczywiście nie zrobiłam bo nie zdążyłam. Cholercia a juz miałam nadzieję, już mój R zacierał rączki i klops.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lipca 2013, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    cześć słońce miło Cię znowu widzieć:) przesyłam buziaki i nic się nie martw ,wygospodarujcie troszkę czasu na wspólny relaksik a na pewno kruszynka się pojawi :) :0 trzymam za to mocno kciuki!!!!!
    dzieki kochana :)

naprawde brakuje mi juz siły na to wszystko mam dosc i odpuszczam sobie to wszystko. odezwe sie pewnie gdzies koło wrzesnia o ile w ogole wroce na ovu.

za was kochane trzymam mocno kciuki i zycze wytrwalosci w staraniach, 2 kreseczek oczywiscie i tej radosci ktorej ja narazie nie moge miec, buziaki papa

basiulkaa_89, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja odpuscilam w tym miesiącu i test rano pokazał jasna kreskę właśnie siedzę w medicover i czekam w kolejce na bete tak strasznie sie boje wczoraj na szyjce pokazał sie sluz brązowy :( boje sie bardzo ze jeżeli to ciąża to znowu stracę swoje malenstwo :(

Konwalia, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja odpuscilam w tym miesiącu i test rano pokazał jasna kreskę właśnie siedzę w medicover i czekam w kolejce na bete tak strasznie sie boje wczoraj na szyjce pokazał sie sluz brązowy :( boje sie bardzo ze jeżeli to ciąża to znowu stracę swoje malenstwo :(

MariaAntonina, Iwka, ;oniqa lubią tę wiadomość

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:

Miriam nie uprawiaj mi tu czarnowidztwa.. jeśli to II kreseczki to będzie dobrze , myśl pozytywnie bez względu na to co jest i będzie .. bo inaczej karniaka 100 x:)

Nie mozna sie dołować nie wiedzac jak jest a nawet gdy jest zle to musimy czerpac z tego tylko dobre strony .. głowa do góry

A mnie dziś muli , chyba bede złośliwa:*(

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to tak jak ja wczoraj byłam strasznie zlosliwa normalnie angielski humor dziś trochę lepiej :)

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki, a ja chyba za mocno poszalałam z D, bo dzis rano wszystko mnie tam boli ... szyjka wysoko, jakaś taka śliska, brzuch pobolewa, ale temp coś niższa lekko

Chyba czas się nastawić na @ jednak..

No i mój luby wraca dzis na 16!!!! Pojedziemy do lasu Narobić hałasu

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUUUUUUPER!!!!!
    kot-tanczy.gif

Kochan trzymam kciuki by plamienia ustały <3

Eavonne, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
‹‹ 53 54 55 56 57 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ