LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_Andzia wrote:Mi tez mąż zrobił wczoraj wypad do lasu...pospacerowałam sobie po puszczy, powdychałam świeżego powietrza, popatrzyłam na zielone i od razu mi lepiej...
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
http://profamilia21.pl/index.php?id=18
tytaj sa lekarze i instruktorzy leczacy metoda naprotechnologi .. dostałam namiary na jedna z nich od kobiety która stara sie o dziecko .. to babka z laboratorium gdzie badalismy nasienie .. moze warto spróbowac.. podaje ..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Hellooo!!!! Jakie dziz piękne bezchmurne niebo!! Już po weekendzie spędzonym osobno. Bylam wczoraj w okolicach Kotliny Klodzkiej ale tylko przejazdem,jak tam jest pięknie. Kocham góry!!! Już się nie mogę doczekać naszego wypadu pod namiot:-)))
Zbliza się termin @ już za dwz dni czekam ze spokojem bo na pewno mnie odwiedzi!..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Eavonne ja też spodziewam się miesiączki za 2 dni. Dziś zrobiłam test - negatywny. Piersi mi nabrzmiały trochę a wykres pokazał ze owulka była 3 dni temu. na bank nie była. czekam na okres. mam nadzieję tylko że nie będzie świrować i przyjdzie o czasie...
W ogóle dziewuszki wypisuję się z mam w lipcu. Idę na sierpień. Zafasolkowanym GRATULUJE. Dołączę za miesiąc
xxxAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie nic z tego, robilam wlasnie test czulosc 25 i negatywny a juz nawet na tym powinno cos wyjsc, a wiec w pełnym luziku z radlerkiem jabłkowym w rece czekam na zmorę @
a w głośnikach:http://www.youtube.com/watch?v=DjN7TP357wk i http://www.youtube.com/watch?v=eTJPQ4TW4Jw tak na poprawe humorku:)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej, to znowu ja. Wpadłam porozsyłać ciążowe fluidy bo smęcicie strasznie;)Na razie jeszcze mogę. Jutro termin miesiaczki a ja mam takie skurczowe bóle pleców jak na okres. Na szczeście plamienia sie skończyły. Dzis całe popołudnie i wieczór odpoczywam a jutro ide na wizyte. Szkoda tylko, że sama z Kocią jestem, bo małż w delegacji jeszcze 2 tygodnie:/
-
kaarolaa wrote:witam kochane długo, długo mnie nie było. jestem bardzo do tyłu i nir dam rady tego nadrobic. powiedzcie prosze w skrocie co tam sie dzieje. jakies nowe zafasolkowane?
mi znow sie nie udało, ten miesiac znow odpuszczamy bo nie mamy kiedy nawet trudno, powiem Wam kochane, ze ja juz powoli sie poddaje. jeszcze przed @ byłam pełna nadzieji. teraz mam juz tego wszystkiego dosc, wymiękamkaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Eavonne wrote:Hellooo!!!! Jakie dziz piękne bezchmurne niebo!! Już po weekendzie spędzonym osobno. Bylam wczoraj w okolicach Kotliny Klodzkiej ale tylko przejazdem,jak tam jest pięknie. Kocham góry!!! Już się nie mogę doczekać naszego wypadu pod namiot:-)))
Zbliza się termin @ już za dwz dni czekam ze spokojem bo na pewno mnie odwiedzi!..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hej Kobietki:)widzę że już wątek sierpniowy zaczęty...ja na razie odpuszczam ovu, mam polip,6sierpnia idę na wizytę do gine a później mam nadzieję że weźmie mnie na oddział do szpitala i podczas okresu usunie to dziadostwo i we wrześniu będzie dzidzia:)))
a na razie nie mierzę temp.pełen luuuuz:))))trochę się boję tego zabiegu histeroskopii tym bardziej że to znieczulenie ogólne a ja nigdy w szpitalu nawet nie byłam;p
buziaki do wszystkich staraczek, trzymam kciukiAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Modnisia będzie dobrze. Histeroskopia nie jest straszna, tym bardziej, że uśpią Cię, więc nic nie poczujesz. Ja miałam bez żadnego znieczulenia i to dwie histeroskopie tą metodą. Czułam ból, ale przeżyłam, a teraz jestem w ciąży
Też się strasznie bałam iść do szpitala. Ale powtarzałam sobie, że jak wszystko posprzątam tam w środku to nagrodą na pewno będzie zajście w ciążę i jej szczęśliwe donoszenie. I to bardzo dodawało mi odwagi.
Trzymam za Ciebie kciuki. Dasz radęModnisia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Dzięki Matylda za słowa otuchy, tak samo sobie powtarzam,że jak zrobią porządek w środku to już wszystko będzie w porządku i dzidzia się zaraz pojawi, jestem bardzo optymistycznie nastawiona, dlatego chcę to zrobić jak najszybciej:)))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:cześć słońce miło Cię znowu widzieć przesyłam buziaki i nic się nie martw ,wygospodarujcie troszkę czasu na wspólny relaksik a na pewno kruszynka się pojawi :0 trzymam za to mocno kciuki!!!!!
naprawde brakuje mi juz siły na to wszystko mam dosc i odpuszczam sobie to wszystko. odezwe sie pewnie gdzies koło wrzesnia o ile w ogole wroce na ovu.
za was kochane trzymam mocno kciuki i zycze wytrwalosci w staraniach, 2 kreseczek oczywiscie i tej radosci ktorej ja narazie nie moge miec, buziaki papabasiulkaa_89, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja odpuscilam w tym miesiącu i test rano pokazał jasna kreskę właśnie siedzę w medicover i czekam w kolejce na bete tak strasznie sie boje wczoraj na szyjce pokazał sie sluz brązowy boje sie bardzo ze jeżeli to ciąża to znowu stracę swoje malenstwo
Konwalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja odpuscilam w tym miesiącu i test rano pokazał jasna kreskę właśnie siedzę w medicover i czekam w kolejce na bete tak strasznie sie boje wczoraj na szyjce pokazał sie sluz brązowy boje sie bardzo ze jeżeli to ciąża to znowu stracę swoje malenstwo
MariaAntonina, Iwka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Kochane ja odpuscilam w tym miesiącu i test rano pokazał jasna kreskę właśnie siedzę w medicover i czekam w kolejce na bete tak strasznie sie boje wczoraj na szyjce pokazał sie sluz brązowy boje sie bardzo ze jeżeli to ciąża to znowu stracę swoje malenstwo
Miriam nie uprawiaj mi tu czarnowidztwa.. jeśli to II kreseczki to będzie dobrze , myśl pozytywnie bez względu na to co jest i będzie .. bo inaczej karniaka 100 x:)
Nie mozna sie dołować nie wiedzac jak jest a nawet gdy jest zle to musimy czerpac z tego tylko dobre strony .. głowa do góry
A mnie dziś muli , chyba bede złośliwa:*(Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki, a ja chyba za mocno poszalałam z D, bo dzis rano wszystko mnie tam boli ... szyjka wysoko, jakaś taka śliska, brzuch pobolewa, ale temp coś niższa lekko
Chyba czas się nastawić na @ jednak..
No i mój luby wraca dzis na 16!!!! Pojedziemy do lasu Narobić hałasuAndzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!