LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:Dzięki ale szansy już nie ma @ wredna przyszła- dziś dzień płaczu i dół straszny
kochana ja już mam 6 taki cykl i ten zapowiada się na Bank taki sam więc sama nie jesteś z TYM kochana i nie dołuj się bo zaczełaś właśnie Nowe staranie o dzidzię ,ja to po tym cyklu dostaję podwójną dawkę CLO i jak nie pomoże na co jestem już przygotowana to mnie mój gin kieruje do kolegi od niepłodności więc spokojnie .....Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja juz walcze 26 cykli i tak czekam. za kazdym razem powtarzam sobie, ze jak nie ten to nastepny...
w koncu sie doczekam, bedzie dobrze
dzisiaj z mezem bylismy w Köln, zostawilismy klodke na moscie z marzeniem, zeby dzidzia szybko sie pojawila. mam nadzieje, ze teraz sie uda...
Kaja, ;oniqa, Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Odchodzę, dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, test negatywny...
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnywitajcie ,w sobotę wróciłam z urlopu,ale upał ,w mordę jeża ...
widzę dużo nowych laseczek ,witam ,część się przeniosła chyba na sierpień już,gratulacje nowym zielonym kropkom i kciuki za niedługo testujące w tym za siebie
Emilka trzymaj się i nie trać nadziei :*
dziś idę do ENDO 1razMiriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:witam kochane, ja sie leniuchuniuje w niemczech
bylismy sobie dzisiaj na sniadanku w holandii, a teraz pada deszcz, pogoda nam sie zepsula bo mielismy wybrac sie nad jezioro
Miriam i co jak u ciebie? sa w koncu te 2 kreski?
Są dwie potwierdzone betą i jest jeszcze większy strach czy wszystko będzie okkaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam taką nadzieje dziś mam jakiś gorszy dzień cały czas płacze tak bardzo sie boje zamiast się cieszyć to wyje jak bóbr tak bardzo chciała bym się cieszyć jak w poprzedniej ciąży a nie potrafię strach zabiera mi radość tak bardzo chciała bym juz przebrnąć przez te 12 tygodni
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny