Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Aenu wrote:
Coś tam widać
jutro bym nasikała z rana jeszcze dla pewności
Aenu lubi tę wiadomość
👩🏻👨🏻1995
07/11/2023 🟰
13/12/2023🪽🌈
——————————-
11/11/2024 🟰
15/07/2025 🍼
M 🩷 57cm, 2540g
29/07/2025🪽🌈 👼🏻 -
Aneu zdecydowanie kreskę widać, trzymam kciuki 🍀
Aenu lubi tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Aenu 👏👏👏 😊 😍😍
Piękna wiadomość!
Aenu, Nigri lubią tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
69 kg, 168 cm wzrostu -
Aenu oczywiscie ze widać! Trzymam przeogromne kciuki i już nie mogę się doczekać bety jak uda sie zrobic 🥳❤️
Aenu, Nigri lubią tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
starania od 01.2026
PMOS androgenowe, niedoczynność tarczycy
💊euthyrox, concor cor, glucophage
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna, NAC, b12
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115) -
Dziewczyny, wybaczcie, że zniknęłam na kilka dni. Czytałam wszystko w miarę na bieżąco, ale jakoś nie miałam Wam o czym pisać. Może teraz się uda 😅
W pierwszej kolejności: bardzo gratuluję ⏸️ na teście! Życzę Wam spokojnych i bezproblemowych ciąż!
Po drugie: tulę za wszystkie biele! Wierzę, że kreski na teście znajdziecie już niedługo 🫂😘
Po trzecie: chyba jakoś powoli się przekonuję wewnętrznie do tej drugiej ciąży 😅 tym bardziej, że świat daje mi zewsząd znaki! Dlatego też wracam do regularnego mierzenia temperatury, do wnikliwej obserwacji śluzu i organizmu. Wczoraj skończył mi się okres, więc jedziemy z tym koksem.
Teoretycznie apka przewiduje następną @ na koniec lipca, więc Nigri, bardzo Cię proszę, wpisz mnie na testowanie 31.07. Pewnie i tak zatestuje wcześniej, ale niech to będzie oficjalnie wpisane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 21:44
aaandzia, Nigri, Elgenda, Tofuszka, Marcycha, mistyreal, Kompotlinka, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩🏻29 👱🏼♂️28 👧🏻1,5
👰🏻♀️🤵🏼 04.2023 -
Aenu super. Gratulacje!
Lucy witamy❤️
Nigri czekamy na Twoją betę 🔥
Aenu, Nigri, Lucy_26 lubią tę wiadomość
👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500
07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Teoretycznie chyba 17 dpo, ale mam wrażenie, że owulacja mogła być jednak później. Wczoraj jeszcze test był negatywny, więc już kompletnie zgłupiałam.xSmerfetkax wrote:Aenu ja też widzę! Trzymam kciuki za betę! Który ty jesteś dzisiaj dpo? Dobrze kojarzę że pisałaś o długich cyklach? 🤔🤭
Nigri, Tofuszka lubią tę wiadomość
-
Aenu wrote:Teoretycznie chyba 17 dpo, ale mam wrażenie, że owulacja mogła być jednak później. Wczoraj jeszcze test był negatywny, więc już kompletnie zgłupiałam.
Coś się zdecydowanie przesunęło, ale koniec końców wyszło dobrze, ważne że dwie kreski są 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 22:21
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Tajlandia22 wrote:Dziewczyny, wybaczcie, że zniknęłam na kilka dni. Czytałam wszystko w miarę na bieżąco, ale jakoś nie miałam Wam o czym pisać. Może teraz się uda 😅
W pierwszej kolejności: bardzo gratuluję ⏸️ na teście! Życzę Wam spokojnych i bezproblemowych ciąż!
Po drugie: tulę za wszystkie biele! Wierzę, że kreski na teście znajdziecie już niedługo 🫂😘
Po trzecie: chyba jakoś powoli się przekonuję wewnętrznie do tej drugiej ciąży 😅 tym bardziej, że świat daje mi zewsząd znaki! Dlatego też wracam do regularnego mierzenia temperatury, do wnikliwej obserwacji śluzu i organizmu. Wczoraj skończył mi się okres, więc jedziemy z tym koksem.
Teoretycznie apka przewiduje następną @ na koniec lipca, więc Nigri, bardzo Cię proszę, wpisz mnie na testowanie 31.07. Pewnie i tak zatestuje wcześniej, ale niech to będzie oficjalnie wpisane
Super ze wracasz i owocnych starań odrazu życzę 🔥
Tajlandia22 lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Ja ostatnio zaczęłam używać fertilsafe plus bo zwykłe lubrykanty mogą hamować plemniki. Ogólnie polecam, dużo nie trzeba używać i dzięki niemu nie potrzebuję długiej rozgrzewki tylko możemy działać szybko jeśli jesteśmy zmęczeni 😅Słonecznik90 wrote:🌻Legenda,Moni również trzymam kciuki 🍀
Dziewczyny,czy Wy przy staraniach używacie jakiegoś lubrykantu?
Słonecznik90 lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Aenu jest kreseczka bez najmniejszych wątpliwości!!! Ależ cudnie się ten miesiąc zaczyna ❤️ kropeczku rośnij zdrowo 🤞🏻🤞🏻
I jako że dopiero co rozmawiałyśmy o suplementacji - bierz foliany! W ciąży 800j jest zalecane jeśli dobrze pamiętam. Nie wiem jak z pozostałymi suplami, ale warto poczytać, żeby wszystko prawidłowo się rozwijało. Trzymam kciuki kochana ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca, 22:34
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Słonecznik90 wrote:🌻Legenda,Moni również trzymam kciuki 🍀
Dziewczyny,czy Wy przy staraniach używacie jakiegoś lubrykantu?
Ja uzywalam fertilsafe plus, generalnie mowilam ze szybko wysycha i jest do bani, to dziewczyny pisaly ze u nich ok i moze jakas wadliwa partia, wiec zamowilam znowu i jutro ma u mnie byc, daje druga szanse 😅
Aenu, widac, gratuluje 😊
Tofuszka, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol ✔️
Czynnik męski ❌