Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaki 7 dpo?
Lh i fsh i e 2-5 dc, potem lh i e okolo owu i dopiero 3 podejscie 7 dpo.
Prl najlepiej razem 2-5dc poprzedzajac wstrzemiezliwoscia seksualna dzien przed, zadnych pieszczot piersi, podniet itp. Testosteron obojetnie kiedy, progesteron faktycznie 7 dpo.
Jeszcze tsh, ft3 i ft4 w 2-5 dcWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 16:30
Aga89, ewa81, kapturnica, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:Do tych, które mnie pamiętają z październikowych szczęść... Jestem kolejną osobą, dla której ten miesiąc okazał się pechowy. Właśnie wróciłam ze szpitala, maluszka już nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 17:22
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualnywidze doszły groszki listopadowe- bardzo się cieszę i gratuluję!!
dziewczyny a jak wygląda sprawa pękniętego pęcherzyka on w jakimś tępie zanika czy co...wczoraj byłam na monitoringu pękł i zostało z niego tak 1/3 ....zastanawiam się czy to godziny czy dni.... boże znów zaczynam się nakręcać pewnie wała listopadowego zaliczę a nie groszka!!;/ -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Ewa jak nie mazz owulki to niby nie ma po co robic prg bo prg rosnie od peknietego pecherzykam chyba ze luf czy pcos to organizm moze oszukiwac wiec sla swietego spokoju mizna robic ten prg, wedle uznania.
Dzięki Daisy za odpowiedź, w dwóch poprzednich cyklach miała owulację 13 i 14 dnia, a teraz nie wiem co się stało. Mam już 18 dzień cyklu a owulki ani śladu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 17:24
-
nick nieaktualny
-
Inaa ja miałam tak w poprzednim cyklu no i wczoraj wiecie, że placebo może wywołać takie same objawy jak w ciąży więc (wiem, że to trudne), ale postarajcie siebie nie nakręcać, bo to przez to nakręcanie później jest przykro, bo przecież już prawie
Ja cały czas walczę i Zaduszkami myśli kiedy zaczynam się nakręcaćEvaa, Aasienkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny