Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim wrote:Inaa ja miałam tak w poprzednim cyklu no i wczoraj wiecie, że placebo może wywołać takie same objawy jak w ciąży więc (wiem, że to trudne), ale postarajcie siebie nie nakręcać, bo to przez to nakręcanie później jest przykro, bo przecież już prawie
Ja cały czas walczę i Zaduszkami myśli kiedy zaczynam się nakręcać
Tak, można wszystko sobie wkręcić, ale to było takie że się przestraszyłam i pomyslałam... Kogo wołać jak się bede przewracać... -
ewa81 wrote:Dzięki Daisy za odpowiedź, w dwóch poprzednich cyklach miała owulację 13 i 14 dnia, a teraz nie wiem co się stało. Mam już 18 dzień cyklu a owulki ani śladu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zania1313 wrote:Dziś mnie naszło,żeby zrobić badanie TSH... no i mam przyczynę niepowodzeń.... dzięki Bogu,że tak wcześnie na to wpadłam.
TSH 4,758 Norma 0,55-4,00
Jutro wizyta u Endo....
Długo te hormony wracają do normy? Czy będę musiała odłożyć starania??
U mnie TSH się ładnie obniżyło podczas mojej ostatniej wizyty u endo ale ogólnie po 3 miesiącach bo małą dawką mi obniżał i w sumie nie narzekam żadnych skutków ubocznych nie odczuwam a TSH teraz mam idealne nic tylko się starać w końcu moje wyniki unormowałam teraz czekać na efekty
tylko TSH diagnostycznie powinno się robić z FT4 i mi jeszcze zlecił endo anty TPO
zapewne też będziesz musiała zrobić te badania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 21:46
-
myślicie, że zarwanie nocy z soboty na niedzielę może mieć jakiś wpływ na wyniki badań w poniedziałek ? wiem, że w niedzielę nie mogę imprezować, ale czy w sobotnie szaleństo może mieć jakiś wpływ ? podnoszę koleżankę na duchu po rozstaniu i chciała wyjść ze mną potańczyć (nie będę piła alkoholu)
-
nick nieaktualnyU nas dzisiaj nici z serduszkowania. A szkoda bo synek dzisiaj u swoich dziadkow spi. Maz mial sie z kolega napic a nie schlac. Oczywiscie go zjebalam, on mnie poszla wymiana zdan i spimy dzisiaj osobno. Ani testu owu dzisiaj nie zrobilam z tego wszystkiego. Wkurwiona jestem na maksa. Sorki za lacine.
Ja mam uczulenie na osoby pijane, tak mnie zycie nauczylo..
O! Teraz wszedl do sypialni i sie pakuje. Spoko, jutro trzezwy przyjdzie i bedzie blagac o wybaczenie. Po raz setny zreszta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 22:41
-
Milejdi przymknij dzisiaj na to oko, bo nie ma sensu sięłócić jak jest w takim stanie. Wiem, że się w tobie gotuje, miałaśinne plany, ale faceci są jak dzieci, umawiasz się na jedną a za potrzebą wychodzi drugie
A ja jakoś tak czekam do tej @ i nie mogę się jej doczekać, mam ochotę zacząć już następny cykl. Liczę na to, że po badaniach wszystko się rozjaśni i zrozumiem pewne rzeczy. Trzymajcie za moje wyniki kciuki, wiem że mogę na was liczyć -
nick nieaktualnyWitam laleczki z rana
Mam świetny humorek, jem śniadanko i lecę do szkoły Byłam u ginekologa, porobiłam badania i okazało się, że moje poronienie, jest spowodowane torbielą. Tera mamy się starać pełną parą a od 3 dpo duphaston 2x1
Podrawiam
Gratuluję nowym mamusiom i kciukam za pozostałeDaisy, Nona, Basik122, Bąbelek, mała.mi, Mimi86, mana lubią tę wiadomość