Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Toxy bardzo mi przykro...
czesc dziewczyny dawno mnie tu nie było...bo mielismy bardzo ciezki tydzien w poniedziałek wieczorem pojechalismy z małym do szpitala bo miał 40 stopni gorączki w nocy wróciliśmy i w sumie cała noc męki bo gorączka nie spadała i we wtorek wieczorem powtórka takze zostawili nas w szpitalu bo mały miał straszną gorączke angine i zapalenie jamy ustnej i wysypke tak zwana 5 dniówka wczoraj wyszlismy ze szpitala choć do wtorku musimy 2 razy dziennie jezdzic po antybiotyk dożylnie...
takze jestem wyczerpana i nie wiem czy załapie się na owulke bo jeszcze nie serduszkowaliśmy w czwartek jeszcze byłam u gina niby mówił mi ze owulka dzisiaj ..ale nie stawiam na listopad bo duuuzo stresu było i jest i jeszcze przeziębienie..
ginek mi kazał przyjsc w kwietniu dopiero a tak ginekologicznie wszystko w pozo endometrium oki kazał mi tylko znowu zrobić prolaktyne kiedy powinno się ją robić ???
w sumie za dużo sie go nie pytałam bo mały w szpitalu był takze w tym stresie jakoś nie bardzo..wszystko uciekło z głowy.. -
Paulina pierwsze slysze 5 dniowka..zazwyczaj jest 3 dniowka.
a co z tym zapaleniem jamy ustnej?
Maly ma afty? Moja miala takie cos 2 raz w ciagu roku, wysypka na dloniach i stopach i w buzi pelno krost bolacych i aft na polaczeniu dziasel pod zabkami, policzki od srodka i jezyk. To tzw choroba bostonska, mam nadzieje ze to nie to Wam dolega a to wlasnie z wysoka goraczka wychodzi. Przy 3 dniowce czy 5 dniowce jak to nazywasz, wysypka wychodzi jako nastepstwo wysokiej goraczki dopiero po kilku dniach po zejaciu temperatury. Poczytaj o tej bostonskiej. Duzo zdrowka! ♡
A prolaktyne zrob na poczarku cyklu najlepiej 2-5dc bo z biegiem cyklu prl rosnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:07
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Daisy mi kolezanka powiedziała ze to tzw 5 dniówka nie wiem bo mamy to pierwszy raz tymbardziej ze Marcel nigdy nie miał gorączki powyżej 38 ja byłam w szoku bo niczym nie mogłam zbic gorączki tak wysypka wyszła na 3 dzien zaczelo sie od pupy juz zeszłu zostały tylko na stopach takie jakby burchle..nie znam się na tym a w buzi ma ale ile to nie wiem bo nie da sobie zaglądnąc pędzluje mu takim lekiem i ma zinacef antybiotyk dożylnie..ale juz mam dosc szpitali i chorób
-
tak Daisy to ta choroba bostońska objawy w 100% procentach wymioty tez były i przez dwa dni nic niejadł ani nie pił tylko kroplówke mu podawali ale juz je takze jest dobrze mój ma dopiero dwa lata takze ty masz większe doświadczenie!!! hehehe wszystko przed nami a co będzie jak pójdzie do przedszkola??? juz się boje!!!
-
Milejdi wrote:U nas dzisiaj nici z serduszkowania. A szkoda bo synek dzisiaj u swoich dziadkow spi. Maz mial sie z kolega napic a nie schlac. Oczywiscie go zjebalam, on mnie poszla wymiana zdan i spimy dzisiaj osobno. Ani testu owu dzisiaj nie zrobilam z tego wszystkiego. Wkurwiona jestem na maksa. Sorki za lacine.
Ja mam uczulenie na osoby pijane, tak mnie zycie nauczylo..
O! Teraz wszedl do sypialni i sie pakuje. Spoko, jutro trzezwy przyjdzie i bedzie blagac o wybaczenie. Po raz setny zreszta.
Jak wam się roPoczął dzień ? Mam nadzieję, że lepiej niż u mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny