Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
pij herbatek z cytryna imiodem.... mi topomagana przeziebienie....albo imbir... w herbatce lekko starty... albo juz na wieczor... mleko z lyzeczka masla i 1 wycisnietym zabkiem czosnku kuruj sie kochana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 12:04
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zuzzi wrote:Heh, ja też się zastanawiam, czy nie zatestować 13.11, jeśli do tego czasu nie dostanę @
Tylko wówczas musiałabym po południu - o 13.00 mam obronę mgr, więc wolę rano się nie skupiać na testach Gdybym zrobiła test po południu w 14 DPO, to myślicie, że coś by wyszło, gdyby był groszek? Czy musi koniecznie być rano?
Tak to bym przynajmniej wiedziała, czy obronę mogę oblać, czy nie
Ja robilam popoludniu... Jak bylam w ciazy. i wyszla bladsza krecha... I juz wiedzialam bo objawy mialam... Ktore sie sprawdzily.... Powodzenia.Maczek lubi tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Kurcze ja nie wiem, chyba zatestuje jednak 11.11 jak nie bedzie plamien i tempka w okolicy 37... bo akurat bedzie po 10 dnaich brania duphastonu. Moze byc za wcześnie, mam 2 testy czułości 25, okres mam mieć 12.11 takze dzień wcześniej spróbuję. Boję się rozczarowania bo nie mam objawów ciążowych tylko tempka ok, a ona może byc jednak zawyżona przez duphaston (wiem, że niby ma nie zawyzać ale jest kilak dziewczyn na owu którym zawyżał)
Nona 3mam kciuki oby byl groszek...,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn