Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa zdycham, katar, kaszel, zawalone gardło, ból miesni itp. ale się kuruję bo czekają mnie trzy nocki w pracy dobrze że maż dziecko wywióżł na weekend do teściów na wieś, będę mogła się wylegiwac do popołudnia w łóżku a młody się może nie zarazi
Sana witaj :] i resztę dziewczyn też witam serdecznie :]
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:27
-
Cześć wszystkim:)
zajrzałam dzisiaj na listopadowy wątek i bardzo mi się spodobał. Jakiś taki fajny tu klimat:) Pewnie dołączę i jakoś specjalnie smutno z tego powodu mi nie jest Póki co się nie wpisuje, bo mimo wszystko po cichu liczę, że zatrzymam się na październikówkach.
Nazwa i lista, zwłaszcza groszki zamiast bocianów są super Czarnula87
Landryneczka masz taką ładną temperaturkę, że raczej nie zakładałabym na Twoim miejscu już tego listopada Trzymam kciuki, żebyś została w październiku i pociągnęła mnie za sobą
Miłego dnia Dziewczyny :*Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Przy zaburzonym śnie może tak być, ze temp skacze, ale to jeszcze nie przesądza o niczym czytałam gdzieś, że jajeczko zagnieżdża się od 5-10 dni po zapłodnieniu - może to to
Teściki fajnie wyglądają. W ogóle graficzne oznaczenia zamiast @ i - są fajne
Oby w listopadzie tylko byłyCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję, że dziewczyny któe dojdą nie będą bawiły się w przeklejanie tabelki bo:
1) mam tak namotane z kodami w poście że można się pogubić i coś popsuć - jak zaczęłam was wpisywać to sama się pomotałam i pokasowałam i poprzestawiałąm 30 minut kombinowałam jak wrócić do normalnych ustawień jakie zrobiłam najpierw
2) bo te tabelki giną podczas pisania pstów a potem siedź człowieku i szukaj
3) bo dziewczyny lubią zmieniać po swojemu to co ktoś zrobił na początku
4) bo nie chcę żeby było wyszukiwanie na siłe mamuś które się na listę nie wpisałya zaciążyły, bo wtedy wiecej boćków itp na liscie i nasz miesiac jest taki płodny i taki super
Rozumiecie o co mi chodzi? czy moze przesadzam?
Po prostu chcę zeby to był fajny luźny przyjemny wątek :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:36
karen85, aisza lubią tę wiadomość
-
Lista na samym początku wątku to fajny pomysł, bo zawsze można zajrzeć i nie trzeba wertować 15 stron wątku, żeby zobaczyć jak się mają starczki
Moim zdaniem nie przesadzasz, tylko, czy będziesz miała tyle cierpliwości, żeby na bieżąco ją aktualizować przez cały miesiąc? To sporo lektury
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Do mnie tez dzis lub jutro powinna przyjsc @, no chyba, ze lutka mi pomiesza szyki, mam nadzieje, ze nie!
Co do weekendu, to my dzis wieczorkiem na szoping jedziemy, bo jutro mamy urodzinowych gosci na weekend, wiec bedzie sie dzialo jak to sie mowi. Wiecej planow nie mam, no jeszcze fryzjer bo trzeba farbe polozyc
Czarnula ja mam jedno zastrzezenie do listy :p
Mmianowicie, te testy z pojedyncza kreska beda wygladaly fatalnie na naszej liscie. Przeszlysmy juz to kilka miesiecy temu na testerkach, bylo niby niewiele tych minusowych testow, ale rzucaly sie w oczy bardziej niz bociazny! Totalna katastrofa Ale zrobisz, jak uwazasz, mysle, ze z czasem zauwazycie, jak to sie prezentuje, mysle, ze kontunuowanie '-' bedzie lepsze, zeby tak sie w oczy nie rzucalo.
Swoja droga ciekawa jestem jaki teraz miesiac jest wolny do zalozenia, pomysle o tym.. oze wtedy sie w koncu uda! -
Landryneczko tylko że ja 3 i 4 dni temu miałam już bóle @, dzisiaj mnie coś w podbrzuszu kłuje więc raczej niestety to kwestia godzin jak @ przyjdzie ale nie dołuję się, w końcu się doczekam
Olga bardzo mi się ten pomysł podoba
Dzięki temu będzie przejrzyściej i Tobie łatwiej będzie aktualizować listę
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tego co czytałam, chyba właśnie na październikówkach, osoby które zakładają wątki na dany miesiąc zachodzą w nim w ciążę, więc Daisy może grudzień?
Chyba jeszcze nie ma...
Co do oznaczeń - ja bym była za tymi, które są założone pierwotnie - taka miła dla oka odmiana:) A jak się nie przyjmie, to do "-" zawsze można przecież wrócić
Wkręciłam się w ten wątek listopadowy. Chyba czas wracać do pracy
Miłego dnia -
A to grudnia jeszcze nie ma? Zawsze bylo niezle na przod pozakladane
Sana jak masz ochote to zaloz, poczekam do @ i wtedy pomysle, poza tym nie wiem czy bym miala tyle czasu zeby czuwac nad wszystkim w grudniu, przygotowania itp :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:06
-
Oooo no proszę hahahaha
No to Daisy nam pozostaje być aktywne w wątkach haha
Aaaaaa dziewczyny co ze mną!
Śmieję się jak głupia do laptopa, energia mnie roznosi, mam mega dobry humor
Przesyłam Wam energię!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 12:11
Daisy lubi tę wiadomość
Julia 07.2015