Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Czy mogłabym prosić o wpisanie na 05.11? Niby jeszcze @ nie ma ale już ją czuję. Testy negatywne, nawet cienia cienia nie ma. Temperatura popołudniowa tez jest już niższa, więc @ czai się za rogiem. Chciałabym już zacząć nowy cykl. Przyjmiecie mnie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:no właśnie raz szybko, a raz wolno
w trakcie cyklu mi się wlecze że masakra ale jak już się cykl skończy to stwierdzam że szybko minął - o ironio
Mam to samo
Ja mam taki plan żeby zacząć od niedzieli i co dwa dni wtedy zobaczymy czy damy rade plany to jedno a życie swoje...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Ja starania zacznę zaraz po @, na którą z niecierpliwością czekam...
Mam 2 postanowienia na nowy cykl:
- codziennie lub co drugi dzień przez cały cykl
- test najwcześniej w 12dpo a powtórka w dzień spodziewanej @
Z tymi testami to u mnie kiepska sprawa. Mam "fioła" i zaczynam już 6dpo przez co są codzienne nerwy. Czas z tym skończyć. -
nick nieaktualnyJa ja się ciesze że mi te tesy nigdy nie wychodziły nie robię ich i mam spokój
U mnie domu na razie zdrowy meżu, za to młody strasznie zakatarzony
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 15:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała.mi wrote:Cześć dziewczyny. Ja starania zacznę zaraz po @, na którą z niecierpliwością czekam...
Mam 2 postanowienia na nowy cykl:
- codziennie lub co drugi dzień przez cały cykl
- test najwcześniej w 12dpo a powtórka w dzień spodziewanej @
Z tymi testami to u mnie kiepska sprawa. Mam "fioła" i zaczynam już 6dpo przez co są codzienne nerwy. Czas z tym skończyć.
Ja to może jakaś dziwna jestem ale nie robię testów, tylko czekam... I to była dobra decyzja bo @ i tak przyszła w pierwszym cyklu... teraz też postanowiłam czekać do dnia spodziewanej @ bo co ma być to będzie -
nick nieaktualnyDomyślam się, że im dłużej się czeka i próbuje tym bardziej się chce wiedzieć czy się udało... ja dopiero drugi cykl próbuje, nie mam za sobą takich historii co wiele dziewczyn tutaj tak więc może dlatego się nie spinam... ale jeśli przez długi czas nie będzie mi się udawało to pewnie i podejście do testowania się zmieni