Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hejka wkoncu spakowana i jutro wyjazd, dzis dostalam @ zaczynam nowy cykl oby szczesliwy
a gdzie się wybierasz? My planujemy w listopadzie ruszyć w góry - Karpacz albo Szklaraska... oby już we trójkę nawet już bym przebolała brak możliwości korzystania z sauny
a 16-ego idę do endokrynologa, wcześniej zrobię badania... oby wszystko było dobrze i się udałoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Nie kochana póki co tylko witaminki . Nie dawno zrobiłam badania prolaktyny i LH oraz FSH i wyszły złe więc liczę na to że gin przepisze mi CLO i uda się .
Na pewno dam znać jak po badaniach trzymajcie kciuki we wtorek proszę :*
estrella a kiedy chcecie jechać bo my 1 listopada w góry też hehe czekamy na wyniki też twoje i oby były dobre :*
A u mnie niby owulka była no ale przy podejrzeniu PCO jest możliwe ? i temp wysoka o dziwo jak na mnie . Jajniki bolą raz jeden raz drugi . Podbrzusze rwie od wczoraj . Teraz mniej ale rano to nawet temp. nie mogłam zmierzyć bo tak bolało grr ale dałam radę jakoś
Miłego dnia
My wybieramy się 3 listopada ciekawa jestem jakie te moje wyniki będą... ale na badania pójdę dopiero w następnym tygodniu... i zobaczymy Teraz @ już się skończyła tak więc czekam na owulkę i działamy
-
estrella wrote:a gdzie się wybierasz? My planujemy w listopadzie ruszyć w góry - Karpacz albo Szklaraska... oby już we trójkę nawet już bym przebolała brak możliwości korzystania z sauny
a 16-ego idę do endokrynologa, wcześniej zrobię badania... oby wszystko było dobrze i się udało
Przyjechalam do mojego w Niemczech.estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Ja tez sie do was dopisuje tylko nie znam jeszcze daty:-P test negatywny wiec czekam na @ jak bede znala date to dam znac:-) chcialabym aby zaczal sie szczesliwy cykl... chociaz bedzie ciezko bo moj J pracuje w trasie i tylko w weekendy bedziemy sie widziec... bedzie ciezko:-( ale zycze wam i sobie drugiej pieknej kreseczki:-)
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. A ja sie zastanawiam jak kolejny cykl bo cholera mam weekendy wyjazdowe i mam nadzieje ze nie trafia mi sie wtedy wyjazdy jak bedzie owulka
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:53
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Hej dziewczyny. A ja sie zastanawiam jak kolejny cykl bo cholera mam weekendy wyjazdowe i mam nadzieje ze nie trafia mi sie wtedy wyjazdy jak będzie owulka
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
To ja poproszę na 9 listopadaCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Hej dziewczyny. A ja sie zastanawiam jak kolejny cykl bo cholera mam weekendy wyjazdowe i mam nadzieje ze nie trafia mi sie wtedy wyjazdy jak bedzie owulka
-
nick nieaktualny
-
Ja wcześniej zanim ta stronke znalazłam sprawdzalam w kalendarzyku dni płodnych w google. Tak wkoncu ze swoim, wczoraj nie wytrzymalismy i się przytulalismy heh.
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam, w październiku się nie uda już, bo właśnie jestem w trakcie @, ale liczę że może w listopadowych zabawie na dłużej póki co się nie wpisuje.. narazie poczekam miłego dnia
Daisy Ty siedź w październikówkach jak ci tam dobrzeCzarnula87 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia