Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z ciekawosc i tez z Twoich licznych wypowiedzi to tak wlasnie myslalam ze okolo roku bedzie my to bedziemy sie starac z tymi witaminkami wszystkimi od pazdziernika, wczesniej tez sie staralismy ale nie patrzylam na wykresy, temp. Teraz bede dawala mojemu witaminy by i jego wzmocnic i chyba zaczne pisac pamietnik
-
nick nieaktualnyNo ja rok czasu przed ovufriend to też tak na spontanie było totalnym, na zasadzie co ma być to będzie i z nastawieniem że staramy się o dziecko drugie.
Potem przypadkiem trafiłam tutaj. Ginek kazał mi się zacząć obserwować itp. więc sobie wyszukałam kilka portali ale ten mi przypadł do gustu :] i tak zostałam :]
A utwierdziłam się w przekonaniu że ot dobra stronka jak zaniosłam ginowi wykresy i potem mnie położna z przychodni ścigała skąd je mam bo są rewelacyjne i będzie polecać -
tez tu przypadkiem sie znalazlam jak szukalam informacji o temperaturach wszystko tu jest przejrzyscie napisane
lasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wam.
Teraz to już zgłupiałam. W poprzednim cyklu po pierwszej tabletce miałam skok o 0,18 a dopiero na trzecią dobę skok duży o 0,39.
A teraz pierwsza tabletka i taki skok o 0,30? Zgłupiałam zgłupiałam zgłupiałam i już nic kompletnie nie wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
poproszę o dopisanie mnie na 5 listopada :)to jest mój drugi cykl starań po poronieniu ale miejmy nadzieję że listopad będzie dla nas szczęsliwy
pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny