Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój mąż jest udany. Kładę się teraz do niego do łóżka. A on taki zaspany przytulna sie do moich pleców kładzie rękę na brzuchu i mówi: dobranoc kochanie, dobranoc coreczko. Ja na to co? A on ze to tak na zaś już
Ostatnio mu się śniło ze synka urodziłam drugiego teraz taki tekst... oj chyba faktycznie już by chciał drugie dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2014, 22:57
ZakręconaOna, lasia lubią tę wiadomość
-
Ja się narazie nie zapisuje na liste najwyzej w następnym cyklu ale chyba mogę tu z Wami przebywac ? Evell gratulacje , nudnej i zdrowej ciąży
Co do CLO ja właśnie jestem na nim i jutro biore ostatnią tabletke ale niestety jestem bez monitoringu bo mieszkam w UK i nie robią u mnie w miejscowosci czegos takiego jak monitoring cyklu a na zwykła wizyte na usg czekam od 6 do 8 tyg . masakra jakaś ... więc licze na cud , powodzenia wszystkim . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny za oknem sloneczko, to wiecej energii do zycia. Evell pochwal sie tez w temacie bede w ciazy do 2014 bo chyba Cie widzialam na liscie
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hej dziewczyny za oknem sloneczko, to wiecej energii do zycia. Evell pochwal sie tez w temacie bede w ciazy do 2014 bo chyba Cie widzialam na liscie
Będe tam pisać ja dziś bede testować znów ale nie wiem czy dziś bo test kupiałam teraz drugi arano juz sikałam wiec to nie bedzie poranny mocz i boje sie ze mi nie wyjdziewerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie ten bolacy brzuch, czytalam ze to sa objawy poczatkowe trzymam kciuki zeby ciaza byla zdrowa i nie bylo problemow
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywerni wrote:A jakie jeszcze masz objawy ?