Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrrryyy
A u mnie spadek!!!!! Ale mi się gęba cieszy tym bardziej, że śluz miałam wczoraj taki rozciągliwy i tak dużo jak nigdy. A po to tak mnie jajnik zaczął nasuwać, że czułam aż w szyjce a potem cisza teraz pozostało się modlić o odbicie jutro w górę.
Szkoda tylko, że mąż w pracy i zobaczymy się dopiero jutro -
nick nieaktualnyEvell jak ja bylam w ciazy to pierwsze objawy jakie mialam to ciagle zmeczenie i sennosc, niepochamowane oarcie na pomarancze i wyostrzone zapachy kawa i cebula na kilometr mnie odrzucaly
A i cycki mnie draznily bardzo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 08:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Evell jak ja bylam w ciazy to pierwsze objawy jakie mialam to ciagle zmeczenie i sennosc, niepochamowane oarcie na pomarancze i wyostrzone zapachy kawa i cebula na kilometr mnie odrzucaly
A i cycki mnie draznily bardzo.
Ja nie mam póki co wiekszych objawów tylko mocny ból brzucha d ponad tyg bolące cycki ale nie mocno,no i jestm troche przeziebiiona to narazie tyle jeszcze jajniki bolą czasem.Mdłosci narazie nie mam i chwała bogu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja już postanowiłam, listopad to mój ostatni cykl starań :] w nim pobawię się jeszcze z dongiem i ... koniec na tym będzie :] potem odpuszczam zupełnie
zacznę łykać orgametril od 16 dc mimo że on owulkę blokuje i skupię się na sobie - jakaś dietka, ćwiczenia, podbuduję zdrowie i dopiero jak osiągnę to co chcę sama ze sobą wrócimy do starań -
nick nieaktualnywerni wrote:Nie bedzie Ci zal straconych cykli jak zaczniesz to robic ?
Mi?? niee, bo orgameril brałam od 16dc jak w ciążę zaszłam :] więc wierze w cuda a poza tym mam nadzieję że trochę ten orgmaetril mi uspokoi cykle
ale musze skupić się samam na sobie trochę bo już dawno tego nie robilam :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:15