Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez wcześniej robilam testy i nie wychodzily teraz czekam do @ i nawet później. Mi okres się spoznial najdłużej tydzień.
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio mi sie nie spoznia, zobaczymy jak bedzie w nastepnym cyklu. Cos mi sie zdaje ze nic z tego nie wyjdzie bo moj pali i lubi piwo sobie wypic.
-
nick nieaktualnywerni wrote:Ostatnio mi sie nie spoznia, zobaczymy jak bedzie w nastepnym cyklu. Cos mi sie zdaje ze nic z tego nie wyjdzie bo moj pali i lubi piwo sobie wypic.
Co za złośliwość losu... Nasi faceci palą i nie możemy zajść, a takie 16-latki przećpane zachodzą od strzału... Mimo wszystko, Trzymam mocno kciuki za wszystkie W końcu musi się udać Pozdrawiamwerni lubi tę wiadomość
-
Wlasnie, musi sie udac, z tym paleniem to mu gadam ciagle sam by chcial rzucic ale sie przyzwyczail jak to on mowi i jest ciezko. Mam nadzieje ze tabletki cos pomoga.
-
nick nieaktualnyGuzik prawda... Ciężko jest bo to lubi... Ja szybko się oduczyłam jak byłam chora i przez zapach tytoniu zwymiotowałam.... Nabrałam obrzydzenia i żuciłam palenie... Mój pali bo nie umie sobie niczym innym rąk zająć... Zauważyłam, że jak go zaganiam do roboty to nawet po papierosa nie sięga....
-
Moj to lubi przy piwku wypic i przy kawie. Z kawa z rana juz wygralam nie pije jej i wtedy nie pali wcale albo tylko jednego wypali.
-
nick nieaktualnyMoj tez pali. Na szczescie pali bardzo malo. Ale umie rzucic na kilka miesiecy tylko no wlasnie zawsze jest jakies ale i wraca do tego. Za to % w ogole nie jest
Listy nie przeklejamy. Chętne osoby niech podają daty, wtedy uzupełnię tabelkę na pierwszej stronie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:27
-
Cześć dziewczyny Jeszcze wcześniej nie dołączałam do żadnego dedykowanego 'miesięcznego forum' Pora i czas bo chcę w końcu ujrzeć dwie porządne krechy Dziś 1 dc więc szturmem uderzam w testowanie 8 listopada. Niech się wreszcie udaaaaa!
Owocnych działań babeczki - dzielne wszystkie jesteście! No i niech zasypią nas kropeczki - tego każdej życzęCzarnula87, Daisy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny