Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaisy - i to jest powód żeby nie mieć konta na fb, nigdy mnie nie ciągnęło, żeby zakładać tam konto, żeby inni wiedzieli o moim życiu i żeby nie wiadomo ile mieć znajomych. Ten cytat, który jest poniżej Twojego posta jest piękny
Daisy, Nona lubią tę wiadomość
-
Mozesz moj wykres poczytac sobie, ja tam mam wszystko opisane w notatkach. Do tego jeszcze moge dodac zgage po jableczniku, ale myslalam, ze to po bulce tartej Kiedys jednak tak nie mialam
No i 7.11 rano jak zawiozlam core na 7.45 do szkoly, to po drodze do domu pojechalam od razu pod szkola do piekarni po drozdzowke, bo myslalam, ze zemdleje z glodu ten jeden jedyny raz. -
nick nieaktualnyDaisy, z tym jedzeniem tez tak mialam, rano musialam zjesc sniadanie bo jak raz wyszlam bez to zemdlalam, i dlugo budzilam sie w nocy z glodu, musialam zjesc chociaz skibke suchego chleba inaczej nie moglam zasnac zpowrotem, haha, maz nie mogl ze mnie ze smiechu, srodek nocy a ja z kanapka z serem w lozku
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde z jednej strony mnie pocieszacie, a z drugiej pewnie sobie wkręcam. Mnie 3 dni kłuło i piekło w podbrzuszu, mam od 3 dni okropne wzdęcia:p i ta suchość Dwa dni temu musiałam też zjeść śniadanie (normalnie jem o wiele później), bo czułam jak by mi się żołądek do kręgosłupa przykleił..Wczoraj zaczęły mnie boleć piersi, ale to normalne przed okresem. Echh pewnie wszystko jest przypadkowe, a ja sobie wkręcam:(
-
Hej dziewczyny nona może jeszcze za wcześnie na objawy albo będzie ciąża bez objawowa u mnie narazie nic się nie dzieje, mam apetyt i powiększone piersi tak to nic.