Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja stwierdzilam ze w tym miesiacu nie testuje przed wczesnie jak okres nie przyjdzie do poniedziałku przyszłego to wtedy sproboje a jak przyjdzie to znowu bedzie placz iiii taki wielllki niesmak..to najgorsze!!
Helen gratuluje!!!!!!!!!!!!1Helen, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Gratuluje nowo zafasolkowanym trzymajcie się zdrowo mamuśki
Ja znowu weekend w pracy
jeszcze tylko dziś i wolne całe dwa dni
nocki po 12h dają w kość ale przynajmniej dzień za dniem szybko leci i coraz bliżej do dnia prawdy
Trzymam kciuki za testujące na dniach
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Nona wrote:Helen cudownie. Czekam w Lipcowkach 2015 bardzo się cieszę że Ci się udało! Buziaki i powodzenia dla testujące w najbliższych dniach, wiem jak ciężko jest czekać. Całusy!
bierzesz cały czas duphaston?
ja biore rano i wieczorem i chyb anie przerywac, co?
jutro idę na krew -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen wrote:Dziękuje, wykrakałaś mi
bierzesz cały czas duphaston?
ja biore rano i wieczorem i chyb anie przerywac, co?
jutro idę na krew
-
Lady Savage wrote:Jak co by było tak jak w filmie Ojciec Panny Młodej 2
moim rodzice to są aparaci jakich mało
Nie zdziwiłabym się jakby mi rodzeństwo zmajstrowali. Mama się śmiała że byśmy razem z brzuchem chodziły Ojcu było mniej do śmiechu, mam wrażenie że przez te kilka dni trochę osiwiał.
Jeszcze wczoraj mama pytała czy mam jakiś teścik luźny żeby powtórzyła bo się jej w głowie kręci, mdli ją i czuję że chyba jednak zaciążyła.
Dzisiaj ogromna radość w domu że matka okres dostała hehe. Ale by jaja było...Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTylko przyjmując 12 dc za dzień owulacji nie ma 6-ciu niższych tempek, skok byłby dopiero 4 dpo i długo po owulce jeszcze śluz płodny, co byłoby mocno niestandardowe. Jest to możliwe, ale bardziej prawdopodobna jest jednak taka interpretacja jak narzucił OF. Ciekawa jestem jaka będzie beta i co powie lekarz
-
Sigma wrote:Tylko przyjmując 12 dc za dzień owulacji nie ma 6-ciu niższych tempek, skok byłby dopiero 4 dpo i długo po owulce jeszcze śluz płodny, co byłoby mocno niestandardowe. Jest to możliwe, ale bardziej prawdopodobna jest jednak taka interpretacja jak narzucił OF. Ciekawa jestem jaka będzie beta i co powie lekarz
Dziewczyny czy to na prawdę takie ważne kiedy była owulacja? Ważne że Helen się udało poczęcie i tak lekarz będzie liczył od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Najważniejsze żeby ciąża spokojnie i dobrze przebiegała a maluch się zdrowy urodził ciocia Olusia zazdrościWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 15:08