Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj trzy bardzo głupie rzeczy...
1) Kupiłam test ciążowy, którego wcześniej nie używałam i zamiast siusiać na niego 10 sekund to może trafiłam w niego może przez jakieś 3 sekundy. (Tak wiem, jak można nie trafić w test? Uwierzcie MOŻNA...)
2) Zrobiłam test z moczu popołudniowego... (wynik negatywny)
3) Zajrzałam do testu po godzinie, a tam druga kreska... Wiem, że się tak nie robi, ale zawsze po czasie zaglądałam do testu i nigdy nic się tam nie pojawiło...
Przez swoją głupotę nakręciłam się straszliwie, chociaż wiem, że bezpodstawnie, ale ta naiwna nadzieja... -
nick nieaktualnyLimfa89 wrote:Dziewczyny zrobiłam dzisiaj trzy bardzo głupie rzeczy...
1) Kupiłam test ciążowy, którego wcześniej nie używałam i zamiast siusiać na niego 10 sekund to może trafiłam w niego może przez jakieś 3 sekundy. (Tak wiem, jak można nie trafić w test? Uwierzcie MOŻNA...)
2) Zrobiłam test z moczu popołudniowego... (wynik negatywny)
3) Zajrzałam do testu po godzinie, a tam druga kreska... Wiem, że się tak nie robi, ale zawsze po czasie zaglądałam do testu i nigdy nic się tam nie pojawiło...
Przez swoją głupotę nakręciłam się straszliwie, chociaż wiem, że bezpodstawnie, ale ta naiwna nadzieja...
Wydaje mi się, że bezpowodu by nie wyszła...trzymam kciuki aby to był Twój upragniony groszek
Ja zdałam sobie sprawę, że jeśli za tydzień dostane @ to dopiero gdzieś w połowie stycznia będe znów testować..ale mi się to dłuży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Limfa, moglabys siusiac do jakiegos pojemniczka i wtedy zanurzac test
A po godzinie sie testow nie odczytuje. Tak, wiem, ze kraza teksty typu 'po 2 h pojawil mi sie cien cienia i mam z niego 3letniego synka ktory wlasnie je parowke'. Ale czy nie logiczniej byloby jednak siknac rano i wykonac test prawidlowo? Bo 3 sek to test wykonany nieprawidlowo Znam te nerwy, ja tez niejednokrotnie sikalam po nocach z nadzieja, ze kto wie .
Jesli masz jeszcze test to jutro nasiusiaj do pojemniczka na mocz i wtedy testuj Trzymam kciuki -
Limfa trzymam kciuki. Ja poczekam jeszcze do poniedziałku, pewnie przez clo wydłużył mi się cykl a jak nie to ....
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."