Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNancy, dobrze ze chociaz masz z kim podzielic emocje bo moj to tak na luzie chodzi ze kiedys go w leb palne. Mowie ze okres dostalam a on ze ok. On sie nie stresuje, z pierwszym dzieckiem bylo to samo.
Wlasnie juz patrzalam na ten twoj suwaczek od rana i myslalam ze mam haluny. -
Hehe już skasowałam:p Mój też zawsze miał to gdzieś, przynajmniej takiego zgrywał, a dzisiaj posmutniał i powiedział: "uda się nam kochanie" Już nie wiem, co robić w tym cyklu, conseive plus, infolic? A może mieć wszystko głęboko...hehe to na pewno też się przyda;D
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiaczkowa wrote:
Jak wynik pozytywny to gratulacje
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Kasiaczkowa wrote:Kurcze chyba się udało...moja listopadowa fasolka...
Wszak test pozytywny, ale ginekolog powiedział, że dopiero za 2 tygodnie mam się zjawić to będzie coś widzieć
[/url
Gratulacje:)))
-
Sana wrote:Dziewczyny, gratuluję nowym mamusiom trzymam mocno kciuki za staraczki :* przesyłam kolejną moc wirusków :*
mana trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;*
Złapałam
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."