Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe Groszki 2014
Odpowiedz

Listopadowe Groszki 2014

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dzisiaj powinien być. Zazwyczaj z rańca mnie zalewa. Zobaczymy. Testu nie robiłam, bo nie mam. Dzisiaj kupię i jutro zrobię jak @ nie będzie.
    To trzymam kciuki żeby ani dziś ani przez najbliższe kilka miesięcy już się @ jedna nie pojawiła :-D Powodzenia w jutrzejszym testowaniu :-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do testów, na których pojawia się kreska później...przedwczoraj robiłam porządek w szufladzie, tej ze zdjęciem okruszka, którego już z nami nie ma. Zbierałam się trochę do tego, bo mimo że nie był z nami długo, to nie jest to przyjemne. Zazwyczaj jak robiłam testy, czy to w cyklu którym się udało czy też nie, wstawałam rano, sik na test. Potem z powrotem do łóżeczka i szukałam tego cienia cienia. By mąż nie widział ile tego robię wrzucałam testy do tej nieszczęsnej szuflady przy łóżku. Do czego dążę - na prawie każdym teście - po tak długim okresie czasu - coś było. Cień cienia. Przy czym zawsze były szare krechy.

Daisy a jak Ty się czujesz?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mana wrote:
    nie jest dobrze :( wczoraj zaczęłam krwawić dostałam bóli :( jestem teraz w domu ale mam leżeć :( dostałam duphaston 2x2 :( a tempka spadła na łeb na szyję :( płakać mi się chce !!!!!

Kochana 3mam kciuki za Was. <3 <3 <3

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowym mamitom ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:48

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję fasolek i trzymam kciuki za resztę :)
    Nona, daisy jak się czujecie ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monita gratulacje:) u mnie niestety test negatywny i plamienie więc porażka...No cóż w takim razie grudzień należy do mnie.

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk :) Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10 ;)

Wiruski dla Was zostawiam!:*
    ~~~~~

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:14

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę czekać z niecierpliwością na wieści w poniedziałek :) zobaczysz daisy, wszystko będzie super ;)
    Bosa szalej w grudniu :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa życzę pięknego prezentu gwiazdkowego:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, a u Ciebie jak? Powtarzalas test?

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk :) Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10 ;)

Wiruski dla Was zostawiam!:*
    ~~~~~

Wiruski od każdej z Was zbieram i trzymam w kieszeni jak będziemy się starać :)

Mnie też bolały cycki, szczególnie w nocy ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Malina_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mana postaraj się być dobrej myśli :* musi być dobrze :*
    ja dzisiaj podziębiona jestem czuję jakbym miała "kulkę" w gardle... W poniedziałek powinna najpóźniej przyjść @- nadal ból brzucha i piersi jak to zwykle przed @

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milejdi wrote:
    Nancy, a u Ciebie jak? Powtarzalas test?

Jutro powtórzę, jak @ nie przyjdzie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jutro powtórzę, jak @ nie przyjdzie.

To trzymam kciuki! :)

Nancy87 lubi tę wiadomość

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie.
    Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.

Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Paulina27 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosa wrote:
    Dziewczyny pomóżcie.
    Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.

Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.

nie wiem co u ciebie sie dzieje ale ja zawsze przed okresem mam taki rozciągliwy sluz często z krwią...ale to kazdy ma inaczej...jak juz miałaś owu to nie mozesz miec drugi raz

• Malina_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosa ja niestety Ci nie pomoge- nigdy nie mialam czegos podobnego. Powtorz jutro test- nie wydaje mi sie, zeby dzisiaj to byla owulacja...

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka dzięki za odp. Ja nigdy tak nie miałam więc trochę jestem zaskoczona. Do tego dochodzi clo. Trochę mnie uspokoiłaś :)

iv09krhm9j559ocl.png

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina z tą owulacją to tak strzeliłam bo w życiu nie miałam takiego śluzu jak dziś.

Carmen.92 lubi tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa ja przy takiej dawce CLO 2x1 od 3 do 7dc owulację miałam między 13/15dc i cykle trwały ok 29dc więc raczej to nie owulacja..
    Kochane gratuluję nowych GROSZKÓW :) i życzę dalszych zieloności :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ