X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe Groszki 2014
Odpowiedz

Listopadowe Groszki 2014

Oceń ten wątek:
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dzisiaj powinien być. Zazwyczaj z rańca mnie zalewa. Zobaczymy. Testu nie robiłam, bo nie mam. Dzisiaj kupię i jutro zrobię jak @ nie będzie.
    To trzymam kciuki żeby ani dziś ani przez najbliższe kilka miesięcy już się @ jedna nie pojawiła :-D Powodzenia w jutrzejszym testowaniu :-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do testów, na których pojawia się kreska później...przedwczoraj robiłam porządek w szufladzie, tej ze zdjęciem okruszka, którego już z nami nie ma. Zbierałam się trochę do tego, bo mimo że nie był z nami długo, to nie jest to przyjemne. Zazwyczaj jak robiłam testy, czy to w cyklu którym się udało czy też nie, wstawałam rano, sik na test. Potem z powrotem do łóżeczka i szukałam tego cienia cienia. By mąż nie widział ile tego robię wrzucałam testy do tej nieszczęsnej szuflady przy łóżku. Do czego dążę - na prawie każdym teście - po tak długim okresie czasu - coś było. Cień cienia. Przy czym zawsze były szare krechy.

Daisy a jak Ty się czujesz?

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mana wrote:
    nie jest dobrze :( wczoraj zaczęłam krwawić dostałam bóli :( jestem teraz w domu ale mam leżeć :( dostałam duphaston 2x2 :( a tempka spadła na łeb na szyję :( płakać mi się chce !!!!!

Kochana 3mam kciuki za Was. <3 <3 <3

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje nowym mamitom ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:48

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję fasolek i trzymam kciuki za resztę :)
    Nona, daisy jak się czujecie ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monita gratulacje:) u mnie niestety test negatywny i plamienie więc porażka...No cóż w takim razie grudzień należy do mnie.

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Daisy Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk :) Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10 ;)

Wiruski dla Was zostawiam!:*
    ~~~~~

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:14

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę czekać z niecierpliwością na wieści w poniedziałek :) zobaczysz daisy, wszystko będzie super ;)
    Bosa szalej w grudniu :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa życzę pięknego prezentu gwiazdkowego:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, a u Ciebie jak? Powtarzalas test?

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk :) Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10 ;)

Wiruski dla Was zostawiam!:*
    ~~~~~

Wiruski od każdej z Was zbieram i trzymam w kieszeni jak będziemy się starać :)

Mnie też bolały cycki, szczególnie w nocy ;)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Malina_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mana postaraj się być dobrej myśli :* musi być dobrze :*
    ja dzisiaj podziębiona jestem czuję jakbym miała "kulkę" w gardle... W poniedziałek powinna najpóźniej przyjść @- nadal ból brzucha i piersi jak to zwykle przed @

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milejdi wrote:
    Nancy, a u Ciebie jak? Powtarzalas test?

Jutro powtórzę, jak @ nie przyjdzie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Jutro powtórzę, jak @ nie przyjdzie.

To trzymam kciuki! :)

Nancy87 lubi tę wiadomość

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie.
    Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.

Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.

iv09krhm9j559ocl.png
    "Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
    Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."

• Paulina27 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosa wrote:
    Dziewczyny pomóżcie.
    Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.

Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.

nie wiem co u ciebie sie dzieje ale ja zawsze przed okresem mam taki rozciągliwy sluz często z krwią...ale to kazdy ma inaczej...jak juz miałaś owu to nie mozesz miec drugi raz

• Malina_88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosa ja niestety Ci nie pomoge- nigdy nie mialam czegos podobnego. Powtorz jutro test- nie wydaje mi sie, zeby dzisiaj to byla owulacja...

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka dzięki za odp. Ja nigdy tak nie miałam więc trochę jestem zaskoczona. Do tego dochodzi clo. Trochę mnie uspokoiłaś :)

iv09krhm9j559ocl.png

• bosa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina z tą owulacją to tak strzeliłam bo w życiu nie miałam takiego śluzu jak dziś.

Carmen.92 lubi tę wiadomość

iv09krhm9j559ocl.png

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosa ja przy takiej dawce CLO 2x1 od 3 do 7dc owulację miałam między 13/15dc i cykle trwały ok 29dc więc raczej to nie owulacja..
    Kochane gratuluję nowych GROSZKÓW :) i życzę dalszych zieloności :)

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ