Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Dzisiaj powinien być. Zazwyczaj z rańca mnie zalewa. Zobaczymy. Testu nie robiłam, bo nie mam. Dzisiaj kupię i jutro zrobię jak @ nie będzie.
-
Co do testów, na których pojawia się kreska później...przedwczoraj robiłam porządek w szufladzie, tej ze zdjęciem okruszka, którego już z nami nie ma. Zbierałam się trochę do tego, bo mimo że nie był z nami długo, to nie jest to przyjemne. Zazwyczaj jak robiłam testy, czy to w cyklu którym się udało czy też nie, wstawałam rano, sik na test. Potem z powrotem do łóżeczka i szukałam tego cienia cienia. By mąż nie widział ile tego robię wrzucałam testy do tej nieszczęsnej szuflady przy łóżku. Do czego dążę - na prawie każdym teście - po tak długim okresie czasu - coś było. Cień cienia. Przy czym zawsze były szare krechy.
Daisy a jak Ty się czujesz? -
mana wrote:nie jest dobrze wczoraj zaczęłam krwawić dostałam bóli jestem teraz w domu ale mam leżeć dostałam duphaston 2x2 a tempka spadła na łeb na szyję płakać mi się chce !!!!!
Kochana 3mam kciuki za Was.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Monita gratulacje:) u mnie niestety test negatywny i plamienie więc porażka...No cóż w takim razie grudzień należy do mnie.
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10
Wiruski dla Was zostawiam!:*
~~~~~Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:14
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daisy wrote:Kasiu, Fatim, dziekuje czuje sie nawet dobrze. Zero mdlosci, biore leki, w poniedzialek mam wizyte wiec bede wiecej cos wiedziec. Czasem pobolewa mnie brzuch, piersi non stop, najgorzej jest przy spaniu. No i zauwazylam ze zeby sie podnieac z lozka to musze sie obrocic najpierw na bok, bo jak prosto z plecow chce sie podniesc to strasznie boli mnie krzyz. Zero plamien, zero dolegliwosci. Jutro biore tez ostatni antybiotyk, no i w poniedzialek mam nadzieje zobaczyc chocby pecherzyk Od owulacji bedzie to 24dpo, ide rowno z kalendarzem bo owulke mialam 31.10
Wiruski dla Was zostawiam!:*
~~~~~
Wiruski od każdej z Was zbieram i trzymam w kieszeni jak będziemy się starać
Mnie też bolały cycki, szczególnie w nocy -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie.
Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.
Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
bosa wrote:Dziewczyny pomóżcie.
Mój cykl trwa 26-28 dni a wcześniej umieram z powodu bólu brzucha.Dziś rano (28 dc) robiłam test i wyszedł negatywny i jasnoróżowe plamienie ( po serduszkowaniu) a po południu pojawił się mega rozciągliwy przezroczysty śluz ( czuję się dobrze, nic mnie nie boli). Od poniedziałku do wczoraj pobolewał mnie jajnik ale tak lekko. Wg OF owulację miałam 15 dc ( potwierdzone testami owu) ale nie było śluzu.
Czy któraś z Was tak miała? Czy to możliwe,że dziś mam owulację? dodam,że to mój pierwszy cykl z clo 2x1.
nie wiem co u ciebie sie dzieje ale ja zawsze przed okresem mam taki rozciągliwy sluz często z krwią...ale to kazdy ma inaczej...jak juz miałaś owu to nie mozesz miec drugi raz -
Paulinka dzięki za odp. Ja nigdy tak nie miałam więc trochę jestem zaskoczona. Do tego dochodzi clo. Trochę mnie uspokoiłaś
-
Malina z tą owulacją to tak strzeliłam bo w życiu nie miałam takiego śluzu jak dziś.
Carmen.92 lubi tę wiadomość