Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak się tak czyta, co się przydarzyło Manie, chyba lepiej nie testować za wcześnie ;/
Milejdi wrote:ja ten cykl jade z Inofolic, licze na cud, jak zawsze zreszta i pije winko czerwone bo mam skąpą @ ostatnimi czasy wiec wzmacniam endometrium.
Kochana jak bierzesz Inofolic? Codziennie? Jest 20 saszetek więc na 2/3 cyklu tylko ;/ -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Jak się tak czyta, co się przydarzyło Manie, chyba lepiej nie testować za wcześnie ;/
Kochana jak bierzesz Inofolic? Codziennie? Jest 20 saszetek więc na 2/3 cyklu tylko ;/
Biore 2 saszetki na raz, w szklanke wody. Kupilam 2 opakowania wiec bede miala na 2/3 cyklu rowniez, a biore od 5dc. Najwyzej dokupie. Niedobrze mi po tym ale czego sie nie zrobi dla maluszka.
-
A powiedzcie dziewczyny jak pijecie inofolic to już zwyklego kwasu nie lykacie? Hmmm.. ja dlugo bralam sam kwas teraz kupilam zestaw witami dla kobiet planujacych ciążę ale ciekawa jestem tego specyfiku:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Te kilka dni przed testowaniem to koszmar. Dzis tak mega piersi mnie bolą az stanik mi przeszkadza,podbrzusze boli jak na @ sluzu mam wiecej niz w dniach płodnych w jednym momencie pogonilam do toalety bo juz myslalam ze ta wredna @ przyszła.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Mana bardzo mi przykro ale jesteś silna i w grudniu będziesz miała mnóstwo powodów do świętowania :*
Dziewczyny, ja miałam negatyw 12dpo, a ciąża jest i też nie miałam żadnych objawów ciążowych, byłam pewna że @ przyjdzie. Dopóki nie ma @ jest nadzieja! Trzymam za Was kciuki
I proszę o kciuki za nas jutro rano, idziemy na powtórkę bety, mam nadzieję że Grochu się dobrze rozwija.
Julia 07.2015 -
Basik122 ja w wykresach raczkuje jeszcze:) ale temp swiadczy ze jest to prawdopodobne,test owu wyszedl pozytywny 18dc a owulacja moze nast od 24-48h. Jednak mysle ze zaraz jakas ekspertka Ci pomoze:)
Ps. Czy tylko ja tak nie lubie poniedzialkow?Basik122 lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Milejdi wrote:Biore 2 saszetki na raz, w szklanke wody. Kupilam 2 opakowania wiec bede miala na 2/3 cyklu rowniez, a biore od 5dc. Najwyzej dokupie. Niedobrze mi po tym ale czego sie nie zrobi dla maluszka.
Kochana pijesz 2 saszetki mimo, że na ulotce jest że ma być 1 i by nie przekraczać dziennej dawki? (takie coś znalazłam na necie, na ich stronie) -
Aasienkaa wrote:Te kilka dni przed testowaniem to koszmar. Dzis tak mega piersi mnie bolą az stanik mi przeszkadza,podbrzusze boli jak na @ sluzu mam wiecej niz w dniach płodnych w jednym momencie pogonilam do toalety bo juz myslalam ze ta wredna @ przyszła.[/QUOT
Mam to samo:)))Aasienkaa lubi tę wiadomość
-
dziewczyny można sobie łyknąć luteine żeby skrócić cykl? bo ostatnio gin przepisał mi na wyregulowania jak powiedziałam, że będziemy się starać o dziecko. Kazał brać od 15 dnia cyklu. Na początku brałam, ale później jakoś przestałam, czasami jak już długo @ nie przychodziła to sobie łykałam przez parę dni i przychodziła.jutro będzie 33 dc a @ wyznaczyło mi dopiero na sob-nd. i tak sobie myślę czy by nie łyknąć żeby szybciej przyszła, w ciąży w 99% nie jestem, bo mam typowe objawy @. A nawet jeśli tak ( nawet nie licze) to chyba nie zaszkodzi, nie? co myślicie?
-
Cześć dziewczynki Nie odzywałam się długo, bo zaczęłam kurs oligofrenopedagogiki i cały weekend spędziłam na zajęciach. Chciałam się z Wami podzielić tym co mi mąż dzisiaj powiedział. On bardzo się denerwuje jak ja mówię o temperaturach i objawach a dzisiaj stwierdził, że jestem w ciąży bo inaczej pachnę Ciekawe czy się sprawdzi.
mana, Basik122 lubią tę wiadomość