Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane gratuluję Groszków rośnijcie zdrowo i w miarę spokojnie chociaż wiem jak trudno o spokój
Za oczekujące 3mam kciuki i życzę cierpliwości - warto czekać
A Wam Kochane do których przyszła @ życzę wytrwałości w staraniach bo warto
My teraz czekamy do czw. na wizytę w poradni genetycznej, mam nadzieję zobaczyć Naszego Szkraba całego i zdrowego - 3majcie kciuki
pogodnego tygodniaSury, Aasienkaa lubią tę wiadomość
-
Mana bardzo mi przykro Trzymaj się kochana.
Sury gratulacje, czas tak szybko leci,że zanim się obejrzysz będziesz trzymała w ramionach swojego groszka:)
U mnie niestety @ więc walczymy dalej.Sury lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Sana gratuluje super bety
U mnie dziś rządzi PMS @ za rogiem musze się na kimś wyrzyć bo nie wytrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 10:08
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
U mnie nadal huśtawka temperatur i żadnego skoku. Dramat. Jajo nie pęka, chociaż czuję oba jajniki, ciągną jak diabli. Miałam iść na kolejne USG w środę, ale nie wyrobię się z badaniami, których wyniki mam ginowi przynieść, więc pewnie skończy się na piątku. Mam zrobić prolaktynę po obciążeniu i jeszcze raz cukier i morfologię. Czuję się totalnie bezsilna 65dc
-
Jak byłam na usg 15dc, gin mówiła, że owulka powinna być jutro tj. 16dc... @ nie ma do tego czasu, a ciągnięcie w jajnikach przypomina bardziej ból owulacyjny ;/
Chyba dupa z tego mojego odliczania do starań jak @ nie ma o czasie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:15
-
dziwczyny wyszła druga kreska popołudniu pojade jeszcze na bete..
Basik122, Mimi86, Aasienkaa, Sury, Zgredek, november123, mon!ta^, Katarzyna87, vercia, mana, mała.mi, zaba25, kot_bury, maaadzik1207, Sana, Nona, Czarnula87, Matleena, Marutka, Magnosia, zielarka lubią tę wiadomość
-
mana bardzo mi przykro
paulina27 trzymam kciuki.
co do inofoliku to ja zaczlam wczoraj brac inofem (ponoc to samo co inofolik) lekarz kazal mi brac 2 razy dziennie mimo ze na opakownaiu pisze zeby brac 1 raz.
tylko zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam go brac bo nie mam jeszcze @ dzis 35 dc, moze moglam zaczekac i zaczac brac od 1 dc ale nie chcialam zwlekac chce zeby juz dzialal ( oby mi nie wydluzylo teraz cyklu heh)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:40
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
Paulina27 wrote:dziwczyny wyszła druga kreska popołudniu pojade jeszcze na bete..
Ja wiedziałam że tak będzie głowe miałaś zaprzątniętą Marcelkiem i nie spinałaś się i oto są efekty teraz ja musze wrzucic na luzTobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Mimi86 wrote:(...) co do inofoliku to ja zaczlam wczoraj brac inofem (ponoc to samo co inofolik) lekarz kazal mi brac 2 razy dziennie mimo ze na opakownaiu pisze zeby brac 1 raz.
tylko zastanawiam sie czy nie za wczesnie zaczelam go brac bo nie mam jeszcze @ dzis 35 dc, moze moglam zaczekac i zaczac brac od 1 dc ale nie chcialam zwlekac chce zeby juz dzialal ( oby mi nie wydluzylo teraz cyklu heh)
Własnie czytałam i skład mają taki sam Cena taka sama, tylko inofolic ma w paczce 20 saszetek a inoferm 30 Mimi dziękuję, już wiem co kupić
Paulina jedź na betę, jak będzie dodatnia to do ginka po dupkaMimi86 lubi tę wiadomość