Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Kochana pijesz 2 saszetki mimo, że na ulotce jest że ma być 1 i by nie przekraczać dziennej dawki? (takie coś znalazłam na necie, na ich stronie)
Pije tak bo wielu dziewczynom ginekolog przepisujac inofolic zapodaje dawke 2x1 (troche poczytalam, popytalam). Wiem ze ryzykuje ale tego sie nie da przedawkowac mysle, nadmisr kwasu jest wydalany z moczem. -
nick nieaktualnymała.mi wrote:Cześć dziewczynki Nie odzywałam się długo, bo zaczęłam kurs oligofrenopedagogiki i cały weekend spędziłam na zajęciach. Chciałam się z Wami podzielić tym co mi mąż dzisiaj powiedział. On bardzo się denerwuje jak ja mówię o temperaturach i objawach a dzisiaj stwierdził, że jestem w ciąży bo inaczej pachnę Ciekawe czy się sprawdzi.
Hahah, twoj maz jest wyjatkowy! Oby mial racje!mała.mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mana wrote:Niestety groszka juz nie ma z nami gdybym nie zrobiła tego testu pewnie bym się o nim nie dowiedziała
Mana bardzo mi przykro...ja tez licze na pprezent podchoinkowy..a jeszcze wczoraj nawet prosiłam Boga zeby się Tobie udało..nie znam Cie ..ale jakos zawsze sie przejmyuje wszystkie mamy tak ważny cel!! -
Milego poniedzialku życzę.
Paulina27 snilas mi sie i powiedzialas do mnie...udalo nam sie bedziemy mialy synow:) ostatnio zaczynam miec sny zwiazane ze staraniami..cczy ja juz fiksuje;)?małaMyszka lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Aasienkaa wrote:A powiedzcie dziewczyny jak pijecie inofolic to już zwyklego kwasu nie lykacie? Hmmm.. ja dlugo bralam sam kwas teraz kupilam zestaw witami dla kobiet planujacych ciążę ale ciekawa jestem tego specyfiku:)
Mana - przykro mi...:* Trzymam za Was kciuki!Aasienkaa, Aasienkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Jest jest - wynik bety: 4697!!!! nie wiem, jaka była wcześniejsza, ale według norm i tak wychodzi 6 tydzień, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok dziś mija tydzień od dnia spodziewanej miesiączki, więc chyba wynik jest prawidłowy?! ale się cieszę!!!!! a jak dobrze pójdzie to w czwartek pierwsze usgAasienkaa, mała.mi, november123, Katarzyna87, bosa, werni, mon!ta^, Mimi86, kot_bury, Czarnula87, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny