Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
vercia wrote:Obiło mi się o uszy, że wino zakwasza organizm i to też nie służy zachodzeniu w ciążę, z drugiej strony jakby tak patrzeć to trzeba by nic nie jeść i nic nie pić bo wszystko na jedno pomaga a na drugie szkodzi. No, ale jak to mówią wszystko dla ludzi byle z umiarem Szkoda, że nie można kupić tabletek " luz w dupie" one przyniosłyby nam najwięcej korzyści
ja usłyszysz,że produkują takie tabletki to ja też zamawiam kilka paczekcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Dziewczyny czy podczas przeziębienia moźna wykonywać USG ? Czy może mieć to jakiś wpływ na obraz i wynik usg? Muszę zrobić usg tarczycy i piersi, jutro mam wizytę u endo i chciałam mu od razu pokazać, ale nie wim czy wyjdzie rzeczywisty obraz a nie zmieniony podczas choroby ?
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulina27 wrote:Kochana Twoj sen sie spełnił...skąd ty to wiedziałaś ??? teraz czekam na Ciebie
Bardzo się cieszę że się spełnił Ja jednak czuję się bardziej okresowo niż ciążowo:( ale póki nie ma @ trzeba wierzyćcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud