Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeszcze raz dziekuje dziwczyny to był mój najbardziej stresujący cykl..myslałam ze juz zwarjuje ..tylko jedno serduszkowanie..mały w szpitalu..a jeszcze do tego tempka spadła i w tamtym tyg test negatywny -mało sluzu miałam..prawie zero a przed okresem przeciez zawsze sucho ..i szyjka nie byłą ani twarda ani całkiem zamknieta...takze wyluzowałam dopiero dzisiaj bo juz myslałam ze zwarjuje..
-
Gratuluje nowym mama spokojnych 9 miesiecy kochane. u mnie @ brak poczekam do wieczora jak nie pojawi sie to dopiero jutro zrobie test. @ powinna poawic sie wczoraj albo najdallej dzis bo moja druga faza zawsze ma 14 dni a dzis juz jest 15 dzien zobaczymy czy w pracy mnie nie zaleje.
-
Madzianka oby nie przyszła
u mnie frańca na dniach się pojawi brzuch mnie już zaczyna boleć i temp leci na łeb na szyjęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 06:10
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
Paula gratki!!!
U mnie 2 dzień plamienia,tempka spadla wiec jutro @ niestety2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny! Milego dnia!
Mana, u mnie prolaktyna kosztuje 25zl. A ja bralam bromergon po porodzie na zatrzymanie laktacji, ogolne skutki uboczne to czeste zawroty glowy, zle samopoczucie, i czasem omdlenia. Okropnie sie po nim czulam. A tak to nie wiem na co jeszcze dziala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:06
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny w ten wtorkowy poranek
Jeszcze raz gratuluję wszystkim, którym już się udało
Ja wciąż nie mam okresu. Wczoraj zrobiłam test tak jak należy i zobaczyłam cień cienia wręcz. Mój mąż go nie widział, ale jak przyjrzał się pod światło to stwierdził, że coś tam jest, ale szybko sprowadził mnie na ziemię, że muszą być dwie kreski bez dopasowania się, abyśmy zaczęli się cieszyć.
Także ja czekam dalej.gosia_9020, Matleena lubią tę wiadomość