Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny sprawdzcie czy jesteście w ogóle na liście!!!! coś mi kasuje wpisy i nie wiem co fakt że ostatnio robiłam podgląd listy na telefonie ale nic nie zmieniałam ani nic a dzisiaj znowu widze że brak wpisów, a cięzko mi teraz przelecieć prawie 70 stron w poszukiwaniu testujących
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Jejku Czarnula wstawilas Dzejzi aniolka? Pytalas sie Jej co Ona na to i czy nie ma cos przeciwko? Jak mi sie cos takiego zdarzy kiedys to pls nie chce zadnych aniolkow potem przy swoim nicku ogladac
w sumie nie pomyślałam, skasowałam mam nadzieję że nie urazilam Dżejzi - jak tak to przepraszam cię słońce najmocniej na świecie
dzięki dziewcyzny za zwrócenie uwagiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 18:28
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżejzi strasznie mi przykro. życie jest czasem okrutne, ale musisz patrzeć w przyszłość. Czytając Twoją historię jakbym czytałam swoją wypłacz się, wyrzuć z siebie cały żal ale aby nie za długo... zrób to co małe dziecko robi po upadku... wstań i idź dalej. To boli, cholernie boli.. 2 listopada mija pół roku od kiedy mój aniołek odszedł...widziałam kropka na monitorze i wiedziałam już że odchodzi...straszne:( czasem płaczę, ale staram się być silna i wierzyć że tak miało być, że był za słaby. Kochana tulę mocno wiem co czujesz... ja na początku wywrzeszczałam nawet na Boga. Trzymaj się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 20:07
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualnyCzarnula nie uraziłaś mnie śliczny był ten aniołkek i jeżeli chcesz to może wrócić na swoje miejsce... pogodziłam się z tym faktem i jakoś muszę żyć dalej... Tak jak Aasienkaa powiedziała, dzieci po upadku wstają i idą dalej tak ja teraz wstaje i walczę dalej
november123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżejzi bardzo mi przykro tulę mocno! Ale będzie dobrze - musi być!
Ja od dziś się urlopuje... @ się rozkręca ale jakoś nie może się rozkręcić na całego... pewnie jutro będzie najgorzej... Ale niech się wreszcie rozkręci bo dziś żelik zamówiłam żeby wspomóc staranka U mnie też dzieciaki chodziły i zbierały słodycze, nawet nie wiedziałam ze to takie popularne w Polsce